Δύο νεαρά κορίτσια από την Πατάγια έπαθαν ατύχημα με μοτοσικλέτα ενώ προσφέρθηκαν εθελοντικά να οδηγήσουν τυφλό στο σπίτι

Πατάγια -

Δύο έφηβες και ένας τυφλός τραυματίστηκαν όταν η μοτοσικλέτα τους χτυπήθηκε από μίνι βαν σε δρόμο της Πατάγια νωρίς το πρωί της Δευτέρας, 22 Απριλίου 2024.

Το ατύχημα συνέβη στις 2:36 π.μ. μπροστά από το Σχολείο 7 της Πατάγια στη λωρίδα εισερχομένων που κατευθύνεται προς το Σατάχιπ. Τοπικά σωστικά συνεργεία ταξίδεψαν επειγόντως στο σημείο για να ανακαλύψουν ότι μια μοτοσικλέτα Honda Scoopy I που μετέφερε τρία άτομα χτυπήθηκε από ένα λευκό μίνι βαν.

Η οδηγός της μοτοσικλέτας, που ταυτοποιήθηκε ως η 18χρονη κα Chalin Konrad, υπέστη μικρές εκδορές στο σώμα της. Η επιβάτης, η κα Chanyanuch Thanusorn, μια 48χρονη τυφλή, υπέστη μεγάλο τραύμα στο κεφάλι. Γδαρσίματα υπέστη και το τρίτο άτομο που επέβαινε στη μοτοσυκλέτα, μια 17χρονη, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό λόγω ηλικίας. Η κυρία Chalin και η 17χρονη κοπέλα ήταν φίλες.

Οι διασώστες παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στο σημείο πριν μεταφέρουν τους τρεις τραυματίες σε κοντινό νοσοκομείο. Ο οδηγός του βαν, ο κ. Woraphong Lueangektrakul, 50 ετών, παρέμεινε στο σημείο και συνεργάστηκε με την αστυνομία της Πατάγια. Δεν είχε τραυματιστεί, αλλά το αυτοκίνητό του υπέστη ελαφρές ζημιές στην αριστερή πλευρά.

Σύμφωνα με την κα Chalin, αυτή και η φίλη της πήγαιναν στο Jomtien όταν είδαν την κ. Chanyanuch, μια τυφλή γυναίκα, να περπατά δίπλα στο δρόμο, ζητώντας μια βόλτα στο Jomtien. Προσφέρθηκαν να της κάνουν δωρεάν βόλτα και καθώς διέσχιζαν τη διασταύρωση με πράσινο φανάρι, χτυπήθηκαν από το φορτηγό που φέρεται να έτρεχε με ταχύτητα.

Ο κ. Woraphong, ωστόσο, είπε ότι οδηγούσε κανονικά κατά μήκος της οδού Sukhumvit όταν ξαφνικά είδε τη μοτοσυκλέτα να διασχίζει τη διασταύρωση μπροστά του. Προσπάθησε να στραφεί για να αποφύγει τη σύγκρουση αλλά δεν τα κατάφερε εντελώς. Ευτυχώς, η σύγκρουση δεν προκάλεσε σοβαρά απειλητικά για τη ζωή τραυματισμούς στα θύματα, σημείωσε ο κ. Woraphong.

Η αστυνομία της Πατάγια διερευνά το ατύχημα και θα εξετάσει το υλικό CCTV από την περιοχή για να προσδιορίσει την ακριβή αιτία.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.