Αστυνομικό φορτηγό αναποδογύρισε στο Loei: Ψυχικά άρρωστος κρατούμενος άρπαξε το τιμόνι, ένα άτομο νεκρό, τρεις τραυματίες

Λόι-

Στις 21 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Pha Khao έλαβαν αναφορά από ντόπιους ότι ένα φορτηγό της αστυνομίας της περιπολίας αναποδογύρισε στην οδό Nong Tana-Non Somboon, Pha Khao, Loei, προκαλώντας τρεις τραυματισμούς και ένα θύματα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης του Pha Khao και αστυνομικοί στάλθηκαν στον τόπο του ατυχήματος και βρήκαν ένα φορτηγό της αστυνομίας της περιπολίας Pha Khao αναποδογυρισμένο στην άκρη του δρόμου και συγκρούστηκε με πολλά δέντρα. Αναφέρθηκε ότι τρεις αστυνομικοί μπόρεσαν να συρθούν από το αναποδογυρισμένο αστυνομικό φορτηγό και ένας αστυνομικός ήταν ακόμα κολλημένος μέσα.

Τα σωστικά συνεργεία προσπάθησαν να σώσουν τον εναπομείναν αξιωματικό από το φορτηγό, ωστόσο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατος του αστυνομικού στο σημείο.
Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, οι αστυνομικοί του Pha Khao έλαβαν προηγουμένως μια αναφορά από ντόπιους ότι ένας ψυχικά άρρωστος άνδρας συμπεριφερόταν ανώμαλα. Στη συνέχεια, τέσσερις αστυνομικοί της περιπολίας πήγαν να παραλάβουν τον ψυχικά άρρωστο άτομο στο νοσοκομείο για να λάβουν ιατρική περίθαλψη σε ειδική ψυχιατρική εγκατάσταση.

Στο δρόμο για το ψυχιατρείο, αναφέρθηκε ότι ο ψυχικά άρρωστος άρπαξε ξαφνικά και γύρισε το τιμόνι του αστυνομικού φορτηγού, με αποτέλεσμα το φορτηγό να χάσει τον έλεγχο και να αναποδογυρίσει στην άκρη του δρόμου, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αρχικά η αστυνομία έστειλε τον ψυχικά άρρωστο στο νοσοκομείο Pha Khao για να υποβληθεί σε έλεγχο για παράνομες ουσίες αλλά ήταν αρνητικό. Δεν υπήρξε καμία άλλη αναφορά για το εάν ο ψυχικά άρρωστος θα ασκηθεί δίωξη λόγω του συμβάντος. Ο άγνωστος ψυχικά ασθενής δεν τραυματίστηκε στο δυστύχημα.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.