Το αεροδρόμιο Don Mueang αναγνωρίζεται ως οι δέκα κορυφαίοι οικονομικοί τερματικοί σταθμοί αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Το Διεθνές Αεροδρόμιο Don Mueang έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους δέκα κορυφαίους τερματικούς σταθμούς αεροπορικών εταιρειών παγκοσμίως, εξασφαλίζοντας τη 10η θέση στην τελευταία κατάταξη από μια εταιρεία συμβούλων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ειδικεύεται σε κριτικές αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων. Το World Airport Survey της εταιρείας αξιολογεί διάφορες πτυχές, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της μεταφοράς, των εγκαταστάσεων και της ποιότητας των υπηρεσιών, ειδικά για τερματικούς σταθμούς που εξυπηρετούν αερομεταφορείς χαμηλού κόστους.

Ο τερματικός σταθμός 3 στο αεροδρόμιο Paris-Charles de Gaulle στη Γαλλία διεκδίκησε την πρώτη θέση σε αυτές τις κατατάξεις, με τον τερματικό σταθμό 3 στο διεθνές αεροδρόμιο Narita και τον τερματικό σταθμό 2 στο διεθνές αεροδρόμιο Chubu Centrair της Ναγκόγια στην Ιαπωνία να καταλαμβάνουν τη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα. Το Don Mueang, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως πτήσεις εσωτερικού και είναι το δευτερεύον αεροδρόμιο της Μπανγκόκ, διακρίνεται για τις πρόσφατες βελτιώσεις στις υπηρεσίες και την τεχνολογία των επιβατών.

Ο Kirati Kitmanawat, διευθυντής των αεροδρομίων της Ταϊλάνδης (AOT), που επιβλέπει το Don Mueang και πέντε άλλα μεγάλα αεροδρόμια, συμπεριλαμβανομένου του αεροδρομίου Suvarnabhumi, σημείωσε ότι νέα συστήματα όπως το Common Use Self-Service και το Self-Bag Drop στην εγκατάσταση έχουν εξορθολογίσει τον έλεγχο στη διαδικασία, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και απλοποιώντας τα ταξίδια για τους επιβάτες.

Η ανακοίνωση ήταν μέρος μιας ευρύτερης κυκλοφορίας της Skytrax στο Passenger Terminal Expo στη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, όπου αποκαλύφθηκαν τα 100 καλύτερα αεροδρόμια του κόσμου για το 2024. Το διεθνές αεροδρόμιο Hamad του Κατάρ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, με το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και το αεροδρόμιο Incheon της Σεούλ να ακολουθούν. Το αεροδρόμιο Suvarnabhumi ανέβηκε δέκα θέσεις από πέρυσι και κατέλαβε την 58η θέση παγκοσμίως.

Το προηγούμενο είναι ένα δελτίο τύπου από το τμήμα δημοσίων σχέσεων της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Goongnang Suksawat
Η Goong Nang είναι μεταφραστής ειδήσεων που έχει εργαστεί επαγγελματικά για πολλούς ειδησεογραφικούς οργανισμούς στην Ταϊλάνδη για πολλά χρόνια και έχει συνεργαστεί με το The Pattaya News για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Εξειδικεύεται κυρίως στις τοπικές ειδήσεις για το Πουκέτ, την Πατάγια, καθώς και ορισμένες εθνικές ειδήσεις, με έμφαση στη μετάφραση από τα ταϊλανδικά στα αγγλικά και ως ενδιάμεσος μεταξύ των ρεπόρτερ και των αγγλόφωνων συγγραφέων. Κατάγεται από το Nakhon Si Thammarat, αλλά ζει στο Πουκέτ και το Κράμπι εκτός από τις μετακινήσεις μεταξύ των τριών.