Ελβετός ομογενής τραυματίστηκε σοβαρά σε δυστύχημα με σκούτερ στην Πατάγια

Πατάγια -

Ένας Ελβετός ομογενής στην Πατάγια τραυματίζεται σοβαρά όταν χτυπήθηκε από αυτοκίνητο ενώ οδηγούσε το τρίτροχο ηλεκτρικό του σκούτερ για να αγοράσει φάρμακα. Η σύζυγός του αναζητά δικαιοσύνη για τον σύζυγό της, υποστηρίζοντας ότι το άλλο μέρος αρνήθηκε να αναλάβει την ευθύνη.

Σύμφωνα με την Ταϊλανδή σύζυγο, την κυρία Samrit Geisbuehler, το ατύχημα συνέβη στις 19 Απριλίου γύρω στις 9:50 π.μ. καθώς ο σύζυγός της, ο 73χρονος κ. Andeks Geisbuehler, ήταν καθ' οδόν για να αγοράσει τα κανονικά φάρμακά του. Το περιστατικό καταγράφηκε σε πλάνα CCTV, που δείχνει το αυτοκίνητο, ένα Isuzu Mu-X, να συγκρούεται με το σκούτερ του κ. Andeks καθώς διέσχιζε μια διασταύρωση σε δρόμο κατά μήκος ενός σιδηροδρόμου στην περιοχή Khao Talo, στη Νότια Πατάγια.

Ο κ. Άντεκς μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα και έχει τοποθετηθεί στη ΜΕΘ. Η κυρία Σαμρίτ αποκάλυψε ότι ήταν απογοητευμένη με την υποτιθέμενη έλλειψη υποστήριξης από τον οδηγό, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι δεν πρόσφερε λόγια παρηγοριάς ή οικονομικής βοήθειας στον Ελβετό σύζυγό της. Τα ιατρικά έξοδα έχουν ήδη αγγίξει πάνω από 200,000 μπατ, αλλά ο οδηγός, το όνομα του οποίου αποκρύπτεται υπό το φως μιας συνεχιζόμενης έρευνας, φέρεται να προσπάθησε να παραδώσει ολόκληρη την ευθύνη στην ασφαλιστική εταιρεία.

Επιπλέον, η κυρία Samrit ανησυχεί για την έλλειψη προόδου στην έρευνα. Η αστυνομία του Nongprue, η οποία είναι υπεύθυνη για την υπόθεση, δεν έχει ακόμη καθορίσει ποιος φταίει ή δεν έχει κανονίσει συνάντηση μεταξύ των εμπλεκόμενων μερών.

Φοβούμενη ότι η υπόθεση θα παραβλεφθεί, η κυρία Σαμρίτ απευθύνει έκκληση στα μέσα ενημέρωσης για βοήθεια στην αναζήτηση δικαιοσύνης για τον σύζυγό της. Ήθελε να βεβαιωθεί ότι ο οδηγός θα λογοδοτήσει για τις πράξεις τους και ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για τον σύζυγό της.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.