Η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συλλαμβάνει τρανσέξουαλ για φερόμενη επίθεση σε ξένο τουρίστα

Πατάγια-

Στις 2:06 μ.μ., στις 20 Απριλίου 2024, η τουριστική αστυνομία της Πατάγια συνέλαβε ένα τρανσέξουαλ που φέρεται να πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι σε έναν ξένο τουρίστα στο Σόι Μπουαχάο της Πατάγια, στις 16 Απριλίου.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το βράδυ της 16ης Απριλίου, ένας ύποπτος που ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Saksit, ένας 26χρονος τρανσέξουαλ, φέρεται να πέταξε ένα γυάλινο μπουκάλι σε έναν αλλοδαπό επισκέπτη που απολάμβανε το χρόνο του κατά τη διάρκεια των διακοπών του Songkran στο ένα μπαρ στο Soi Buakhao.


Ως αποτέλεσμα, το θύμα υπέστη ένα σπασμένο χείλος, και άλλοι παμπ τρόμαξαν από το σάλο. Το περιστατικό επηρέασε αρνητικά την παγκόσμιας κλάσης φιλική προς την οικογένεια τουριστική εικόνα της πόλης Πατάγια, σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας.
Ως απάντηση στο περιστατικό, οι αστυνομικοί εργάστηκαν προληπτικά και επιθεώρησαν το τοπικό CCTV για να βρουν την οδό διαφυγής του υπόπτου. Η αστυνομία αργότερα εντόπισε με επιτυχία και συνέλαβε τον ύποπτο στην κατοικία τους στο Soi Buakhao, Pattaya.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι διέπραξαν τα εγκλήματα καθώς εξοργίστηκαν αφού φέρεται να κοιμήθηκαν με το αλλοδαπό θύμα έναντι αμοιβής και δεν πληρώθηκαν όπως είχαν συμφωνήσει.
Αρχικά, οι τουριστικοί αξιωματικοί της Pattaya συνόδευσαν τον ύποπτο στο αστυνομικό τμήμα της πόλης Pattaya για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Η αστυνομία δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος ούτε απάντησε στους ισχυρισμούς ότι κοιμόταν με τον ύποπτο. Δεν ήταν επίσης σαφές εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες για πορνεία μετά τις δηλώσεις του ύποπτου. Η πορνεία είναι παράνομη στην Ταϊλάνδη και η αστυνομία ισχυρίζεται συχνά ότι δεν υπάρχει στην Πατάγια, κάτι που αρνούνται οι ακτιβιστές που αγωνίζονται για τη νομιμοποίηση της πορνείας.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.