Η Ημέρα Pattaya Wanlai 2024 προσελκύει δεκάδες χιλιάδες τουρίστες

Πατάγια -

Το Φεστιβάλ Wan Lai, γνωστό και ως Big Day of Songkran, ξεκίνησε χθες, 19 Απριλίου, μετατρέποντας την παγκοσμίου φήμης παραλία της πόλης σε ένα ζωντανό θέαμα με πιτσίλισμα νερού.

Η ατμόσφαιρα κατά μήκος της Pattaya Beach Road, από τη διασταύρωση Pattaya Klang έως την Walking Street στη Νότια Πατάγια, ήταν ηλεκτρική καθώς χιλιάδες Ταϊλανδοί και διεθνείς τουρίστες βυθίστηκαν στην τελευταία ημέρα των εορτασμών Songkran.

Η έκταση των 2 χιλιομέτρων μετατράπηκε σε υδάτινη παιδική χαρά, με τις αρχές της πόλης να δημιουργούν φορτηγά ψεκασμού νερού και ιδιωτικές επιχειρήσεις να διοργανώνουν διάφορες ψυχαγωγικές δραστηριότητες και παραδοσιακά παιχνίδια. Η πόλη δημιούργησε επίσης μια μεγάλη μουσική σκηνή με τίτλο το διάσημο ταϊλανδέζικο ροκ Retrospect.

Τοπικοί πωλητές παρατάχθηκαν στον δρόμο, προσφέροντας μια σειρά από είδη πρώτης ανάγκης για το Songkran, όπως πιστόλια νερού, εμφιαλωμένο νερό, πάγο και μια μεγάλη ποικιλία από νόστιμα street food.

Η Pattaya City έκλεισε την κυκλοφορία στην Beach Road από τις 2:30 έως τις 11:30 για να επιτρέψει στους ανθρώπους και τους τουρίστες να απολαύσουν στο έπακρο το πιτσίλισμα του νερού.

Αστυνομικοί της Pattaya τοποθετήθηκαν γύρω από τον χώρο της εκδήλωσης για να επιβάλουν αυστηρούς κανονισμούς για να εξασφαλίσουν την ασφάλεια και την ευημερία όλων των τουριστών. Οι αξιωματικοί συμβουλεύουν τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν πιστόλια νερού υψηλής πίεσης ή σκόνη κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η πόλη είχε επίσης ανακοινώσει προηγουμένως ότι δεν θα επιτρεπόταν το αλκοόλ στην περιοχή της παραλίας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά αυτός ο κανόνας δεν φαινόταν να επιβάλλεται αυστηρά.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφειτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.