Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης Ήπιας Δύναμης προωθεί την πρωτοβουλία «Μία οικογένεια, μία μαλακή δύναμη» για να ενισχύσει το δυναμικό της Ταϊλάνδης παγκοσμίως

Εθνικός-

Στις 19 Απριλίου 2024, η κα Paetongtarn Shinawatra, Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής για την Ανάπτυξη Ήπιας Ισχύος, πραγματοποίησε την 4η Συνάντηση Εθνικής Επιτροπής Ανάπτυξης Ήπιας Ισχύος 2024.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων των Ταϊλανδών μέσω της εκστρατείας One Family One Soft Power (OFOS) για την προώθηση της ήπιας ισχύος της Ταϊλάνδης παγκοσμίως. Η ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού θα ενισχύσει τις δυνατότητες των Ταϊλανδών από το Κέντρο Ανάπτυξης Δημιουργικών Δεξιοτήτων σε τοπικό έως εθνικό επίπεδο, δωρεάν.

Επιπλέον, οι διαδικτυακές και επιτόπιες πλατφόρμες θα είναι διαθέσιμες για τα ενθουσιώδη ή έμπειρα άτομα για να εγγραφούν στις αγαπημένες τους εξελίξεις δεξιοτήτων, όπως η μαγειρική, το τραγούδι, ο αθλητισμός και πολλά άλλα. Θα δημιουργήσει δυνητικά εργαζομένους υψηλής εξειδίκευσης με περισσότερες από 20 εκατομμύρια θέσεις και θα παράγει τουλάχιστον 200,000 μπατ ετησίως.

Η Εθνική Επιτροπή Ανάπτυξης Ήπιας Ισχύος κάλυψε τρία στρατηγικά σημεία από 11 υποεπιτροπές, συμπεριλαμβανομένου του ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη των βιομηχανιών της Ταϊλάνδης, τόσο με το σχεδιασμό πολιτικών όσο και με την τροποποίηση νόμων.

Επιπλέον, ο Οργανισμός Δημιουργικού Πολιτισμού της Ταϊλάνδης (THACCA) θα ανατεθεί βάσει του νόμου που ήταν επί του παρόντος ανοιχτός για κοινή γνώμη. Ο νόμος εκτιμάται ότι θα παρουσιαστεί στο Κυβερνητικό Σώμα τον Ιούνιο.

«Ο στόχος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης ήταν να προωθήσει την εκστρατεία OFOS για να αναβαθμίσει την ποιότητα των Ταϊλανδών με νέες ευκαιρίες μέσω νέων δεξιοτήτων. Σύντομα θα γινόταν αλήθεια για τους Ταϊλανδούς να έχουν μια καλύτερη ζωή», παρατήρησε ο Paetongtarn.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.