Η αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε Γάλλο εγκέφαλο που φέρεται να εμπλέκεται σε σχέδιο απαγωγής και λύτρων

Μπανγκόκ -

Στις 10:00 μ.μ., στις 18 Απριλίου 2024, η μητροπολιτική αστυνομία της Ταϊλάνδης συνέλαβε έναν Γάλλο εγκέφαλο που φέρεται να συμμετείχε στην απαγωγή και το σχέδιο λύτρων της κόρης ενός εκατομμυριούχου σε ένα ξενοδοχείο στο Silom, στο Bang Rak, στην Μπανγκόκ.

Η κ. Sandra Christina Marie Dierstein, 45χρονη Γαλλίδα υπήκοος, ήταν βασική ύποπτη σύμφωνα με το ένταλμα σύλληψης του ποινικού δικαστηρίου. Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, η οικογένεια ενός εκατομμυριούχου ανέφερε στην αστυνομία του Thonglor ότι μια ομάδα αλλοδαπών σχεδίαζε να ληστέψει και να απαγάγει την κόρη της οικογένειας για λύτρα 200 εκατομμυρίων μπατ.

Ωστόσο, το σχέδιο αποκαλύφθηκε από έναν από τους συνεργούς στην οικογένεια του θύματος. Η αστυνομία ερεύνησε την υπόθεση και ζήτησε εντάλματα σύλληψης από το ποινικό δικαστήριο για τη Σάντρα, τον φερόμενο Γάλλο εγκέφαλο του σχεδίου.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας, αναφέρθηκε ότι ο φερόμενος Γάλλος εγκέφαλος ζούσε μαζί με έναν Λιβανέζο. Σύμφωνα με πληροφορίες, νοίκιαζαν νέα δωμάτια καθημερινά για να συναντηθούν με άλλους συνεργούς τους. Η αστυνομία εντόπισε με επιτυχία τη Γαλλίδα ύποπτη σε ξενοδοχείο στο Silom της Μπανγκόκ και τη συνέλαβε.

Ο Γάλλος ύποπτος φέρεται να αρνήθηκε τους ισχυρισμούς και τη συμμετοχή στο σχέδιο απαγωγής και λύτρων στην αστυνομία.

Αρχικά, η μητροπολιτική ανακριτική αστυνομία δεν πίστεψε τη δήλωση της Γαλλίδας υπόπτης και τη συνόδευσε στο αστυνομικό τμήμα Thonglor για περαιτέρω νομική επεξεργασία, καθώς η οικογένεια του θύματος είχε, όπως είπε, έγκυρα στοιχεία.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.