Εργάτης της Μιανμάρ βρέθηκε νεκρός μέσα σε δεξαμενή νερού στη στέγη διαμερίσματος της Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στη 1:00 π.μ., στις 19 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Μινμπούρι έλαβαν αναφορά για έναν εργάτη της Μιανμάρ που βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια δεξαμενή νερού στην οροφή ενός διαμερίσματος στο Μινμπούρι της Μπανγκόκ.

Αστυνομικοί και ιατροδικαστές του Μινμπούρι στάλθηκαν στο αναφερόμενο διαμέρισμα και βρήκαν το γυμνό σώμα του κ. Anugsu, ενός 27χρονου υπηκόου Μιανμάρ, μέσα σε μια δεξαμενή νερού 1,500 λίτρων με σπασμένο κάλυμμα στην επάνω οροφή.

Υπολογίζεται ότι το θύμα ήταν νεκρό για τουλάχιστον δύο ημέρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εθελοντές του ιδρύματος έφεραν τη σορό έξω από τη δεξαμενή νερού πριν τη μεταφέρουν στο Αστυνομικό Νοσοκομείο για νεκροψία.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το θύμα ήταν εργάτης σε εργοτάξιο στην περιοχή Romklao. Το θύμα ζούσε με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Σύμφωνα με την οικογενειακή δήλωση του θύματος, στις 11:00 μ.μ., στις 17 Απριλίου, το θύμα φέρεται να ήπιε αλκοολούχα ποτά με τους φίλους του στην επάνω ταράτσα του διαμερίσματος. Ωστόσο, το θύμα παραπονέθηκε στην κόρη του ότι ο καιρός ήταν ζεστός και στη συνέχεια μπήκε στη δεξαμενή νερού για να χαλαρώσει.

Αφού η κόρη επέστρεψε στο δωμάτιό της, το θύμα ήταν ακόμα στην οροφή όλη τη νύχτα. Στις 18 Απριλίου, η σύζυγος του θύματος έχασε την επαφή με το θύμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος φέρεται να εντόπισε ένα σφάλμα στον πίνακα φωτός της αντλίας νερού και πήγε να επιθεωρήσει τη δεξαμενή νερού, ανέφερε η αστυνομία. Το γυμνό σώμα βρέθηκε μέσα στη δεξαμενή νερού και η αστυνομία κλήθηκε να ελέγξει το πτώμα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία υπέθεσε ότι το θύμα σε κατάσταση μέθης μπήκε στη δεξαμενή νερού για να κρυώσει και πνίγηκε μέχρι θανάτου. Ωστόσο, οι ιατροί θα εξετάσουν το σώμα για να προσδιορίσουν την ακριβή αιτία θανάτου.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.