Ψυχικά άρρωστος γιος ανακρίθηκε για φρικιαστικό αποκεφαλισμό πατέρα φυτευτή καουτσούκ στη Songkhla

Songkhla-

Στις 16 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Sadao έλαβαν αναφορά για έναν άνδρα που αποκεφαλίστηκε σε μια κατοικία σε μια φυτεία καουτσούκ στο Sadao, Songkhla.

Η έρευνα και η ιατροδικαστική αστυνομία του Sadao στάλθηκαν στον τόπο του συμβάντος και βρήκαν το ακέφαλο σώμα ενός άνδρα σε μια κουζίνα, ο οποίος δημοσίως ταυτοποιήθηκε μόνο ως ο κ. Wichai, ο 56χρονος ιδιοκτήτης της κατοικίας. Το κεφάλι του Wichai ήταν δίπλα του. Υποτίθεται ότι ο Wichai είχε πεθάνει για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, κοντά στο σώμα υπήρχε μια λαβή μαχαιριού και σε μια τουαλέτα εκεί κοντά βρέθηκε ένα μαχαίρι που φαινόταν καθαρισμένο. Οι ιατροδικαστές τα συνέλεξαν ως αποδεικτικά στοιχεία για περαιτέρω επαλήθευση DNA για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του υπόπτου.

Μετά από περαιτέρω έρευνα, ο Wichai φέρεται να ήταν φυτευτής καουτσούκ και ζούσε με τον γιο του, ο οποίος δηλώθηκε δημόσια μόνο ως ο κύριος Thiwathorn, 33. Αναφέρθηκε ότι πριν από την άφιξη της αστυνομίας, ο Thiwathorn έφυγε από το σπίτι μέσω μιας μηχανής πριν οδηγηθεί από ντόπιους στην αστυνομία αξιωματικοί για ανάκριση.

Ο Thiwathorn φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι πριν από τέσσερις ημέρες, έμεινε στο σπίτι της μητέρας του σε άλλη υποσυνοικία και πρόσφατα πήγε στο σπίτι του πατέρα του στις 16 Απριλίου. Υποτίθεται ότι μαγείρεψε για τον πατέρα του και έμεινε το βράδυ. Υποστήριξε ότι δεν είχε καμία σχέση με το βίαιο έγκλημα.

Ωστόσο, η αστυνομία βρήκε αμφιβολίες και αντιφάσεις στην ιστορία του Thiwathorn σε συσχετισμό με τα γεγονότα που βρέθηκαν στη σκηνή του περιστατικού καθώς ο Wichai φέρεται να ήταν νεκρός για τουλάχιστον τέσσερις ημέρες.

Αρχικά, η αστυνομία συνόδευσε τον Thiwathorn και τρεις από τους φίλους του στο αστυνομικό τμήμα του Sadao για ενδελεχή ανάκριση. Αναφέρθηκε ότι ο Thiwathorn είχε ιατρικό αρχείο ως ψυχιατρικό ασθενή.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.