Το Bay Pattaya θα μετατραπεί σε 24/7 ψυχαγωγικό-εμπορικό συγκρότημα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: The Bay Pattaya

Πατάγια -

Το Bay Pattaya, ένα παραθαλάσσιο έργο που βρίσκεται στο Soi 5-6 κατά μήκος της Beach Road, πρόκειται να υποβληθεί σε σημαντική αναμόρφωση για να γίνει ένα συγκρότημα ψυχαγωγίας και αγορών 24/7.

Η κα Anna Wongsing, η υπεύθυνη του έργου, ανακοίνωσε αυτό το φιλόδοξο σχέδιο στα μέσα ενημέρωσης στις 17 Απριλίου 2024. Το σχέδιο επικεντρώνεται στη μετατροπή του The Bay Pattaya σε "The Bay Pattaya Twentyfour-Seven", ένα εκτεταμένο συγκρότημα ψυχαγωγίας και αγορών που προσφέρει αποκλειστική κουζίνα και εμπειρίες αγορών όλο το εικοσιτετράωρο.

Το έργο θα εκτείνεται σε μια ευρύχωρη περιοχή 23-rai στην καρδιά του Pattaya's Beach Road, με στόχο να γίνει ένας μοναδικός προορισμός τόσο για τους Ταϊλανδούς όσο και για τους διεθνείς τουρίστες που επισκέπτονται την Pattaya. Οι επισκέπτες μπορούν να περιμένουν μια μεγάλη ποικιλία από διεθνή εστιατόρια, μια πολυτελή ζώνη ξενοδοχείων 5 αστέρων και ένα παραγωγικό business lounge.

Το έργο θα προσφέρει επίσης άφθονες επιλογές ψυχαγωγίας, με ζώνες παμπ και μπαρ δίπλα σε χαλαρούς χώρους εστίασης στο δρόμο και αποκλειστικές ζώνες street food. Επιπλέον, το συγκρότημα θα φιλοξενεί τακτικά εκθέσεις προϊόντων και μουσικές εκδηλώσεις για να απολαμβάνουν οι επισκέπτες όλη την ημέρα και τη νύχτα.

Σύμφωνα με την κ. Άννα, το The Bay Pattaya Twentyfour-Seven δίνει προτεραιότητα στην προσέλκυση διεθνών τουριστών που αναζητούν συνεχείς υπηρεσίες και εστίαση στην ιδιωτικότητα. Είναι σίγουρη ότι το έργο θα γίνει ένα νέο ορόσημο για την πόλη Pattaya και θα μπορέσει να προσφέρει μια πλατφόρμα για μακροπρόθεσμη επιτυχία επενδύσεων για νέους επιχειρηματίες.

Οι επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για το έργο ή γενικές ερωτήσεις μπορούν να επισκεφθούν το The Bay Pattaya απευθείας στην οδό Beach, Soi 5-6 ή να καλέσουν στο 083-828-3245. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο Η επίσημη σελίδα του The Bay.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.