Η κυκλοφορία μονής κατεύθυνσης επηρεάζει τον τουρισμό στην παραλία Jomtien

Jomtien, Chonburi —

Η παραλία Jomtien στο Chonburi είδε λιγότερους τουρίστες από ό,τι αναμενόταν κατά τη διάρκεια των πρόσφατων διακοπών Songkran. Οι περισσότερες επιχειρήσεις κατηγορούν το συνεχιζόμενο σύστημα μονόδρομης κυκλοφορίας, το οποίο προκαλεί σύγχυση στους επισκέπτες.

Η παραθαλάσσια πωλήτρια κυρία Poolsawat Singhsawasdi, 55 ετών, παραπονέθηκε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι ο αριθμός των τουριστών μεταξύ 12 και 16 Απριλίου ήταν σχετικά φυσιολογικός, χωρίς τα συνηθισμένα μεγάλα πλήθη κατά τη διάρκεια των κανονικών διακοπών Songkran.

Η κυρία Poolsawat πίστευε ότι η πτώση μπορεί να οφείλεται στις πρόσφατες αλλαγές στην κυκλοφορία της Pattaya, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του συστήματος μονής κατεύθυνσης στην Pattaya Beach Road. Ισχυρίστηκε ότι πολλοί τουρίστες δεν ήταν εξοικειωμένοι με το νέο σύστημα και παραπονέθηκαν ότι έπρεπε να κάνουν διπλό πίσω κατά την οδήγηση.

Αν και το νέο σύστημα κυκλοφορίας επηρεάζει τον τουρισμό, η κυρία Πουλσαβάτ δήλωσε ότι το εισόδημά της από την ενοικίαση ομπρελών παραλίας σε ανθρώπους παρέμεινε σταθερό, αλλά ήταν αρκετά για να τα βγάλει πέρα. Περίμενε ότι ο τουρισμός στην παραλία Jomtien θα παραμείνει πιθανώς υποτονικός κατά τη διάρκεια του επερχόμενου φεστιβάλ Wanlai στις 19 Απριλίου, επειδή οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να περπατούν στους δρόμους για να παίξουν νερό αντί να χαλαρώνουν σε παγκάκια στην παραλία.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.