Ο άνδρας Sattahip βρέθηκε νεκρός σε περίπτωση θερμοπληξίας

Sattahip, Chonburi —

Ένας 52χρονος Ταϊλανδός βρέθηκε νεκρός σε ένα χωριό στην περιοχή Sattahip του Chonburi στις 16 Απριλίου 2024. Η αστυνομία υποπτεύεται ότι ο άνδρας μπορεί να πέθανε από θερμοπληξία.

Η τραγωδία σημειώθηκε στο χωριό Eua Athon στην περιοχή Na Jomtien της συνοικίας Sattahip γύρω στο μεσημέρι. Το θύμα, που ταυτοποιήθηκε ως ο 52χρονος κ. Somrak Thongkhongkheaw, ανακαλύφθηκε στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 49 του χωριού. Ήταν ντυμένος με αθλητικά ρούχα και σακάκι. Η αστυνομία του Sattahip βρήκε πάνω του ένα προφυλακτικό, ένα τηλέφωνο και ένα μπουκάλι λιπαντικό. Δεν ανακαλύφθηκαν σημάδια επιθετικού παιχνιδιού.

Η οικονόμος του κτιρίου αποκάλυψε στο The Pattaya News ότι καθάριζε στον κάτω όροφο όταν άκουσε ένα άτομο να φωνάζει ότι ο κύριος Somrak έπεσε αναίσθητος στον επάνω όροφο. Μόλις έφτασε στο σημείο του περιστατικού, βρήκε τον κ. Somrak να μην ανταποκρίνεται με άκαμπτα άκρα και γυαλισμένα μάτια. Τηλεφώνησε αμέσως στα επείγοντα, αλλά ο κ. Somrak δεν μπόρεσε να σωθεί έγκαιρα.

Η αστυνομία του Sattahip εξέτασε το υλικό ασφαλείας και είδε τον κ. Somrak να φτάνει με τη μοτοσυκλέτα του και να την παρκάρει πριν μπει στο κτίριο. Στη συνέχεια προχώρησε προς τις σκάλες που οδηγούσαν στον δεύτερο όροφο, όπου αργότερα βρέθηκε νεκρός.

Λόγω της υπερβολικής ζέστης την ημέρα του συμβάντος, οι αρχές υποψιάστηκαν ότι το θύμα μπορεί να είχε υποστεί θερμοπληξία. Ωστόσο, θα γίνει έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της νεκροτομής της σορού του θύματος, για να επιβεβαιωθούν τα ακριβή αίτια αυτού του τραγικού θανάτου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.