Πυρκαγιά ξεσπά στο Doi Suthep, Chiang Mai. Οι τοπικές αρχές εργάζονται για να περιορίσουν τις φλόγες

Τσιάνγκ Μάι-

Στις 9:10 μ.μ., στις 17 Απριλίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Τσιάνγκ Μάι ανέφεραν ένα περιστατικό πυρκαγιάς στο Doi Suthep του Τσιάνγκ Μάι. Οι ντόπιοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν τις βίαιες πυρκαγιές στην παλιά πόλη.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Τσιάνγκ Μάι, η φωτιά εντοπίστηκε σε ναό στο δάσος Doi Suthep από πυροσβέστες Phuping από το Εθνικό Πάρκο Doi Suthep-Pui. Στο σημείο της πυρκαγιάς στάλθηκαν άμεσα αστυνομικοί για να ελέγξουν την κατάσταση.

Στις 10:50, περισσότερα δασοπυροσβεστικά στελέχη ταξίδεψαν με τα πόδια στο σημείο της πυρκαγιάς καθώς κανένα όχημα δεν μπορούσε να έχει πρόσβαση στην περιοχή της πυρκαγιάς. Ωστόσο, ο κ. Nirat Pongsitthaworn, ο Κυβερνήτης του Τσιάνγκ Μάι, έλαβε την αναφορά πυρκαγιάς και διέταξε αμέσως τους δασοπυροσβέστες στην περιοχή να ελέγξουν την κατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Η πρόσφατη αναφορά από τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Τσιάνγκ Μάι ανέφερε ότι στις 12:20 π.μ., στις 18 Απριλίου, οι δασοπυροσβέστες μπόρεσαν να ελέγξουν επιτυχώς τις πυρκαγιές με μεγάλη προσπάθεια.

Δεν υπήρξε σαφής αιτία του περιστατικού πυρκαγιάς που αναφέρθηκε μέχρι την ώρα του Τύπου, σημείωσε το TPN.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.