Η Pattaya για να γιορτάσει το Wanlai Songkran Water Fun στις 19 Απριλίου

Πατάγια -

Η πόλη της Pattaya πρόκειται να φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Wan Lai, γνωστό και ως Big Day of Songkran, την Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, με παραδοσιακές ταϊλανδέζικες τελετές, συναρπαστικές μουσικές παραστάσεις και φυσικά την αδιάκοπη θαλάσσια διασκέδαση!

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν το πρωί με μια παραδοσιακή ταϊλανδέζικη τελετή στο Wat Chai Mongkol από τις 8:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ. Οι δραστηριότητες κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης ενότητας επικεντρώνονται στην ουσία του παραδοσιακού Songkran, όπως η έκχυση νερού στα αγάλματα του Βούδα, η αναζήτηση ευλογιών από τους πρεσβυτέρους και η παρακολούθηση πολιτιστικών χορών.

Καθώς ο ήλιος αρχίζει να δύει, η διασκέδαση θα μεταφερθεί στην παραλία για μια ηλεκτρισμένη βραδιά με μουσική και διασκέδαση. Από τις 3:00 μ.μ. έως τις 11:00, όλοι προσκαλούνται να συμμετάσχουν στο μεγάλο πάρτι και να χορέψουν όλη τη νύχτα υπό τους ρυθμούς διάσημων καλλιτεχνών και DJs στην περιοχή δραστηριοτήτων κοντά στην παραλία Central Pattaya. Μερικά από τα κύρια lineup περιλαμβάνουν Retrospect, FrenchW, Ant Emotion town, PP'DREAMS, THE SIX PACK, DJ AYRTON, DJ PPEDDLEPIE, DJ WONDER, DJ NADIA και DJ XANDRIA.

Καθώς το κεφάλι ψηλά, όλοι οι κύριοι δρόμοι στην Πατάγια αναμένεται να αντιμετωπίσουν βαριά κυκλοφοριακή συμφόρηση καθ' όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η αστυνομία έχει επίσης προειδοποιήσει τους ανθρώπους να μην χρησιμοποιούν πιστόλια νερού υψηλής πίεσης.

Συνολικά, μην χάσετε αυτήν την απίστευτη γιορτή Songkran στην Πατάγια!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.