Κινέζοι υπήκοοι φέρονται να έκλεψαν διαμαντένιο βραχιόλι αξίας 1 εκατομμυρίου μπατ από το Siam Paragon, να δραπετεύσουν στην Κίνα

Μπανγκόκ -

Στις 7:00 μ.μ., στις 17 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί και οι αρμόδιες υπηρεσίες του Pathumwan ερεύνησαν μια υπόθεση δύο Κινέζων που φέρεται να έκλεψαν ένα διαμαντένιο βραχιόλι "Yellow Gold" από το κατάστημα Van Cleef & Arpels αξίας 1,040,000 bahtwan, Pathum , Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, δύο Κινέζοι υπήκοοι πήγαν για ψώνια στο κατάστημα Van Cleef & Arpels και ζήτησαν ένα διαμαντένιο βραχιόλι «Yellow Gold» αξίας 1,040,000 μπατ στο Siam Paragon. Ωστόσο, οι δύο ύποπτοι βρήκαν την ευκαιρία, όταν οι υπάλληλοι του καταστήματος κοίταξαν αλλού, για να κλέψουν το βραχιόλι.

Μετά από αυτό, οι δύο ύποπτοι φέρεται να κάλεσαν ταξί στο Fountain Gate, Siam Paragon, τράπηκαν σε φυγή και έφτασαν σε ξενοδοχείο στο Phetchaburi της Μπανγκόκ, στις 5:41 μ.μ., στις 16 Απριλίου. Λίγο αργότερα, στις 5:54 μ.μ., οι δύο ύποπτοι κάλεσαν μια υπηρεσία χαλαζόπτωσης και ταξίδεψαν στο αεροδρόμιο Suvarnabhumi με τις αποσκευές τους.

Στις 7:11 μ.μ., οι ύποπτοι πέρασαν με επιτυχία το σημείο ελέγχου μετανάστευσης Suvarnabhumi και αναχώρησαν για την Κίνα. Αναφέρθηκε ότι οι ύποπτοι πέρασαν δυόμισι ώρες για να διαπράξουν τα εγκλήματα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αρχικά, η αστυνομία του Pathumwan συγκέντρωσε στοιχεία για να ζητήσει εντάλματα σύλληψης για τους υπόπτους για συνωμοσία για τη διάπραξη εγκλημάτων κλοπής. Σύμφωνα με την αστυνομία, θα κρατούνταν αμέσως εάν ταξιδέψουν στην Ταϊλάνδη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.