Μεγάλη επιτυχία: Το Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024 προσελκύει 784,000 συμμετέχοντες, δημιουργεί 2.8 δισεκατομμύρια μπατ ώθηση στην οικονομία

Μπανγκόκ -

Στις 16 Απριλίου 2024, ο κ. Chai Watcharong, εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης, αποκάλυψε δημόσια λεπτομέρειες μιας επιτυχημένης εκδήλωσης «Maha Songkran World Water Festival 2024» από τις 11 έως τις 15 Απριλίου, στο Ratchadamnoen Klang Road και στο Sanam Luang της Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με τις στατιστικές της Αρχής Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT), 784,883 άτομα, συμπεριλαμβανομένων 693,288 Ταϊλανδών και 91,595 αλλοδαπών συμμετείχαν στις εκδηλώσεις που απέφεραν περισσότερα από 2.8 δισεκατομμύρια μπατ για την οικονομία της Ταϊλάνδης.

Επιπλέον, οι περισσότεροι Ταϊλανδοί και ξένοι τουρίστες έμειναν ενθουσιασμένοι με την εκδήλωση «Maha Songkran World Water Festival 2024», σύμφωνα με την έρευνα του TAT.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης συγχαίρει και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν στη διοργάνωση της παγκόσμιας εκδήλωσης στην Ταϊλάνδη. Πολλοί τουρίστες εντυπωσιάστηκαν από τη γοητεία και τις παραδόσεις της Ταϊλάνδης και θα περνούσαν πολύ καλά στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024 και τα επόμενα χρόνια στην Ταϊλάνδη, παρατήρησε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης της Ταϊλάνδης.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.