Τρεις έφηβοι φέρεται να πυροβόλησαν σε ταξί μετά από οδική διαμάχη, τραυματίζοντας δύο παιδιά στο Pathum Thani

Pathum Thani-

Στις 10:00 π.μ., στις 16 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Mueang Pathum Thani αποκάλυψαν δημόσια μια λεπτομέρεια υπόθεσης τριών εφήβων που φέρεται να πυροβολούσαν σε ένα ταξί μετά από οδική διαμάχη στο Mueang, Pathum Thani. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν ένα 10χρονο αγόρι και ένα 7χρονο κορίτσι.

Μετά την αστυνομική ανάκριση του οδηγού ταξί, ο κ. Suraphon, 51 ετών, είπε στην αστυνομία ότι είχε κατευθυνθεί στην οδό Pathum, Mueang Pathum Thani, σε αυτήν την κατοικία. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε άλλα πέντε εγγόνια ηλικίας από 3 έως 12 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Suraphon είπε στην αστυνομία ότι όταν βρισκόταν στον τερματικό σταθμό λεωφορείων Rangsit-Pathum Thani, συνάντησε τρεις έφηβους σε μια μοτοσικλέτα που φέρεται να οδήγησαν απερίσκεπτα αριστερά και δεξιά στο δρόμο. Στη συνέχεια, ο Suraphon φέρεται να άναψε τους προβολείς του για να τους προειδοποιήσει, ωστόσο, ένας από τους έφηβους έδωσε μια ακατάλληλη πινακίδα στον οδηγό ταξί στη διασταύρωση Pathum Wilai.

Απαντώντας στους εφήβους, ο Suraphon φέρεται να τους φώναξε ότι αν είχαν πρόβλημα, ας το διευθετήσουν μπροστά στον Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueang, Pathum Thani. Μόλις έφτασε στην προαναφερθείσα τοποθεσία, η ομάδα εφήβων στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε με σφαίρες στο ταξί προτού τραπεί σε φυγή. Ο Suraphon φέρεται να προσπάθησε να τους ακολουθήσει, αλλά κατάλαβε ότι τα εγγόνια του έκλαιγαν και αποφάσισε να πάει σπίτι.

Αποτέλεσμα ήταν ένα 10χρονο αγόρι να τραυματιστεί στον καρπό και στο γόνατο και ένα 7χρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε από τραύμα κοπής από τζάμι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Pathum Thani μετά το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί του Mueang Pathum Thani ερεύνησαν την υπόθεση και διαπίστωσαν ότι συνολικά τρεις έφηβοι φέρεται να είχαν μια οδική διαμάχη με τον οδηγό ταξί προτού διευθετήσουν το ζήτημα στο Baan Eua Arthorn Baan Chang Mueang.

Αρχικά, η αστυνομία είχε υποθέσει ότι οι ύποπτοι μπορεί να χρησιμοποίησαν παράνομο κυνηγετικό όπλο για να διαπράξουν τα εγκλήματα. Η αστυνομία δεσμεύτηκε να λογοδοτήσει τους υπόπτους για τα εγκλήματά τους το συντομότερο δυνατό καθώς επρόκειτο για σημαντική υπόθεση λόγω της συμμετοχής μικρών παιδιών.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.