Ινδός ύποπτος συνελήφθη για βάναυσο μαχαίρι θάνατο Ταϊλανδέζας στο ξενοδοχείο της Μπανγκόκ

Εθνικός-

Στις 16 Απριλίου 2024, η μητροπολιτική αστυνομία της Ταϊλάνδης ερεύνησε μια υπόθεση Ινδού υπόπτου που φέρεται να μαχαίρωσε μια Ταϊλανδή 31 φορές που οδήγησε στον θάνατό της σε ξενοδοχείο στην περιοχή Talat Phlu, Thonburi, Μπανγκόκ.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, το θύμα της Ταϊλάνδης, το όνομα του οποίου αποκαλύφθηκε από την αστυνομία, μαχαιρώθηκε βάναυσα μέχρι θανάτου από έναν Ινδό ύποπτο, ο οποίος προσδιορίστηκε δημόσια ως ο κ. Rajman Yabav.

Μετά από περαιτέρω αστυνομική έρευνα, η αστυνομία μπόρεσε να εντοπίσει τον Ινδό ύποπτο στο Kanchanaburi καθώς προσπαθούσε να φύγει από τη χώρα.
Ωστόσο, η αστυνομία του Kanchanaburi και η μητροπολιτική αστυνομία της Ταϊλάνδης ξεκίνησαν επιτόπια επιθεώρηση και κατάφεραν να συλλάβουν τον Rajman μετά από έρευνα έξι ωρών στα σύνορα Kanchanaburi, σύμφωνα με την αστυνομία.

Το περιστατικό ήταν μια τραγική υπόθεση που προκάλεσε στενοχώρια στους συγγενείς και την οικογένεια του θύματος.


Αρχικά, ο ύποπτος φέρεται να ομολόγησε τα λάθη του στην αστυνομία καθώς φέρεται να είχε προσωπική μνησικακία εναντίον της κοπέλας του, του θύματος, και διέπραξε τον φόνο. Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.