Η νεότερη παραθαλάσσια αγορά της Pattaya προετοιμάζεται για το ντεμπούτο του Splashy

Πατάγια -

Η ολοκαίνουργια παραλιακή αγορά της Pattaya, Chang Beach Street Food, διοργανώνει ένα λαμπερό πάρτι Songkran για να γιορτάσει τα εγκαίνιά της!

Δείτε την ολοκαίνουργια αγορά σε ένα βίντεο που τραβήξαμε ΕΔΩ.

Το Chang Beach Street Food είναι μια νέα αγορά ταϊλανδέζικου στιλ στη ζωντανή πόλη της Πατάγια, που προσφέρει πάνω από 200 περίπτερα καταστημάτων που ξεχειλίζουν από νόστιμο φαγητό και μοναδικά ευρήματα. Η αγορά βρίσκεται κοντά στην Pattaya Soi 6 και είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 4:00 έως τα μεσάνυχτα, με άφθονο χώρο στάθμευσης για να διευκολύνετε την επίσκεψή σας.

Ξέρετε τι είναι συναρπαστικό; η αγορά προσκαλεί όλους να απαθανατίσουν μερικές διασκεδαστικές αναμνήσεις με γιγάντια, πολύχρωμα μπαλόνια που είναι διάσπαρτα στην αγορά για φωτογραφίσεις θεαμάτων. Όμως ο ενθουσιασμός δεν σταματά εκεί! Από τις 17 έως τις 19 Απριλίου, η αγορά θα φιλοξενήσει επίσης μια ειδική τριήμερη εκδήλωση με τίτλο «STAR WATER Songkran Party» για να γιορτάσει τα εγκαίνια της.

Αυτή η εκδήλωση υπόσχεται να είναι το πιο hot εισιτήριο στην πόλη, με περισσότερους από 10 κορυφαίους καλλιτέχνες και DJ της Ταϊλάνδης να ανεβαίνουν στη σκηνή. Τα εισιτήρια για την εκδήλωση είναι απίστευτα προσιτά με μόνο 100 μπατ, με τις πύλες να ανοίγουν στις 6:00 μ.μ. κάθε βράδυ.

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη γιορτινή ατμόσφαιρα, το νόστιμο φαγητό και την απίστευτη μουσική στη γιορτή Songkran των εγκαινίων του Chang Beach Street Food!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.