Φωτιά ξέσπασε σε πρώην νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Sattahip

Sattahip, Chonburi —

Στις 15 Απριλίου 2024 ξέσπασε πυρκαγιά σε πρώην νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Σατάχιπ του Τσονμπούρι. Κανείς δεν τραυματίστηκε.

Γύρω στις 7:40 μ.μ., το Ίδρυμα διάσωσης Sattahip Sawang Rojanatham έλαβε μια αναφορά για πυρκαγιά στον πρώην χώρο ψυχαγωγίας Vega που βρίσκεται στην Soi Sukhumvit 109, στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi. Μόλις έλαβαν την αναφορά, στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία και πέντε πυροσβεστικά οχήματα.

Κατά την άφιξη, οι διασώστες είδαν πυκνό καπνό να αναβλύζει από το χώρο. Αμέσως μπήκαν στο κτίριο και άρχισαν να αερίζουν τον καπνό. Ωστόσο, δεν υπήρχαν φλόγες κατά την άφιξη.

Η διαδικασία εξαερισμού χρειάστηκε πάνω από μία ώρα για να ολοκληρωθεί. Η έρευνα αποκάλυψε ότι η φωτιά προήλθε από το σύστημα ηχείων, το μείκτη ήχου και την ηχομόνωση που βρίσκεται πίσω από τη μεγάλη οθόνη LED της σκηνής. Οι πυροσβέστες έκαναν χρήση νερού για να μειώσουν τη ζέστη.

Ευτυχώς, κανείς δεν βρισκόταν μέσα στον χώρο και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Η αστυνομία του Σατάχιπ απέκλεισε την περιοχή και προσπαθεί να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς. Αρχικά πίστευαν ότι μπορεί να προκλήθηκε από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα.

Ωστόσο, η πλήρης έρευνα από τους αρμόδιους πυροσβέστες συνεχιζόταν μέχρι την ώρα του Τύπου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.