Η αστυνομία του Banglamung θα επιβάλει σύστημα μονόδρομης κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Wan Lai Naklua στις 18 Απριλίου

Naklua, Chonburi —

Ο αστυνομικός σταθμός Banglamung ανακοίνωσε σχέδια για την επιβολή ενός συστήματος μονόδρομης κυκλοφορίας για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας στην περιοχή Naklua για το επερχόμενο Φεστιβάλ Wan Lai Naklua στις 18 Απριλίου.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι επίσημοι χώροι υδάτινου παιχνιδιού και όλοι οι τύποι λωρίδων οχημάτων θα μετατραπούν σε σύστημα μονής κατεύθυνσης. Η πληγείσα περιοχή θα περιλαμβάνει την οδό Sukhumvit από τη διασταύρωση Sawangfa έως τη διασταύρωση Numchai, την Pattaya Naklua Road, την Photisan Road και πίσω στην οδό Sukhumvit.

Το σύστημα μονής κατεύθυνσης θα είναι σε ισχύ από τις 12:00 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα της 18ης Απριλίου. Ωστόσο, μεταξύ 9:00 και 10:00 μ.μ., η αστυνομία θα δώσει οδηγίες στο κοινό και στους τουρίστες να σταματήσουν τις θαλάσσιες δραστηριότητες για να επιτρέψουν την ομαλή απομάκρυνση των οχημάτων από την περιοχή.

Για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας και τη διατήρηση της ροής της κυκλοφορίας, ο αστυνομικός σταθμός Banglamung θα αναπτύξει αστυνομικούς γύρω από την περιοχή του φεστιβάλ. Φέτος είναι η πρώτη φορά που θα εφαρμοστεί ένα σύστημα μονόδρομης κυκλοφορίας για το Φεστιβάλ Wan Lai Naklua. Η αστυνομία προτρέπει όσους δεν παρευρεθούν στην εκδήλωση να αποφύγουν την πληγείσα περιοχή και να χρησιμοποιήσουν την εναλλακτική διαδρομή κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.