Viral βίντεο δείχνει αλλοδαπούς σε διαμάχη μετά από νερομαχία Songkran στο Πουκέτ

Πουκέτ-

Στις 4:20, στις 13 Απριλίου 2024, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ταϊλάνδης δημοσίευσαν ένα viral βίντεο με δύο αλλοδαπούς να διαφωνούν αφού ο ένας αναστατώθηκε αφού ψεκάστηκε με ένα πιστόλι νερού στην οδό Thaweewong, στην παραλία Patong, στο Πουκέτ.

Η εκδήλωση Songkran του Πουκέτ πραγματοποιήθηκε στην οδό Thaweewong, στην παραλία Patong, με πολλούς Ταϊλανδούς και ξένους τουρίστες να συμμετάσχουν στον αγώνα νερού.

Ωστόσο, ο κ. Nopparat Yiwa, Εθελοντής Πολιτικής Άμυνας, φέρεται να είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Πουκέτ ότι είδε έναν αλλοδαπό χωρίς πουκάμισο που οδήγησε ένα ταξί με μηχανή στην παραλία Patong. Μετά από αυτό, ένας αλλοδαπός με μαύρο πουκάμισο φέρεται να πυροβόλησε με νερό τον οδηγό ταξί, αλλά ο αλλοδαπός χωρίς μπλούζα δεν χτυπήθηκε.

Η κατάσταση κλιμακώθηκε καθώς ο αλλοδαπός χωρίς πουκάμισο εξοργίστηκε και έριξε μπουνιές στον αλλοδαπό μαύρο πουκάμισο. Ο Nopparat πρόσθεσε ότι ο φίλος του προσπάθησε να σταματήσει τη διαμάχη, αλλά δεν μπόρεσε να το κάνει.

Λίγο μετά τη διαμάχη, οι αστυνομικοί της Patong παρατήρησαν το περιστατικό και κατέστειλαν με επιτυχία τη διαμάχη. Στη συνέχεια, οι δύο άνδρες πήραν χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με τον Nopparat.
Αναφέρθηκε ότι η αιτία της διαμάχης ήταν απλώς ο ξένος χωρίς πουκάμισο εξοργίστηκε καθώς ψέκασε ελαφρά με ένα πιστόλι νερού από τον μαυροπουκάμισο αλλοδαπό.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το περιστατικό θεωρήθηκε κλειστό και κανένας από τους δύο δεν είχε υποβάλει νομικές κατηγορίες ή αστυνομικές αναφορές.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.