Η κορυφαία περιφερειακή αστυνομία επιθεωρεί τα αστυνομικά σημεία ελέγχου της περιοχής Pattaya για το Songkran

Banglamung, Pattaya - Σε μια συντονισμένη προσπάθεια για τη διασφάλιση της δημόσιας ασφάλειας κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran, ο υποστράτηγος της αστυνομίας Surajit Chingnawan, επίσης γνωστός ως "Burapha 3", Αναπληρωτής Διοικητής της Αστυνομικής Περιφέρειας 2, επισκέφτηκε πολλά αστυνομικά τμήματα στην περιοχή Chonburi για να επιβλέψει την εφαρμογή αυστηρών κυκλοφοριακών πολιτικών.

Η επίσκεψη το απόγευμα της 14ης Απριλίου ήταν μέρος μιας ευρύτερης πρωτοβουλίας για την επιβολή των κανονισμών οδικής ασφάλειας σε βασικά τουριστικά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια των παραδοσιακών εορτασμών της Πρωτοχρονιάς της Ταϊλάνδης. Ο υποστράτηγος Chingnawan επιθεώρησε σημεία ελέγχου κυκλοφορίας στα αστυνομικά τμήματα Banglamung, Nong Prue, Pattaya City και Na Jomtien, όπου επίσης βρήκε την ευκαιρία να τονώσει το ηθικό των αξιωματικών που βρίσκονταν σε υπηρεσία.

Στην ομιλία του προς την τροχαία, ο υποστράτηγος Chingnawan επαίνεσε την αφοσίωσή τους και περιέγραψε την επιβολή δέκα βασικών στόχων βάσει του νόμου περί κυκλοφορίας. Η πολιτική της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης έχει ενταθεί ώστε να περιλαμβάνει αδικήματα όπως η μη χρήση κράνους, οι παραβιάσεις της ζώνης ασφαλείας και η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

Για την υποστήριξη των αξιωματικών στα εκτεταμένα καθήκοντά τους κατά την περίοδο του φεστιβάλ, διανεμήθηκαν προμήθειες ενεργειακών ποτών και νερού. Αυτές οι προμήθειες προορίζονται να βοηθήσουν την αστυνομία στην αποτελεσματική διαχείριση των σημείων ελέγχου και εξόρυξης, καθώς και στη διευκόλυνση της ομαλής κυκλοφορίας για το κοινό κατά τη διάρκεια των παρατεταμένων διακοπών.

Η έμφαση στη μη κατανάλωση αλκοόλ και στην οδήγηση, μαζί με την υποχρεωτική χρήση εξοπλισμού ασφαλείας, όπως κράνη, υπογραμμίζει τη δέσμευση των αρχών να μειώσουν τα ατυχήματα και να εξασφαλίσουν ένα ασφαλές και ευχάριστο Songkran για όλους, σύμφωνα με τον Υποστράτηγο Chingnawan.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/