Πάνω από δέκα χιλιάδες άτομα παρακολουθούν το Hat Yai Midnight Songkran 2024, ενισχύοντας τον τοπικό τουρισμό

Hat Yai-

Στις 8:00 μ.μ., στις 12 Απριλίου 2024, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Hat Yai ανέφεραν την ατμόσφαιρα στην εκδήλωση Hatyai Midnight Songkran 2024 στην οδό Saneha Nusorn, Hat Yai, Songkhla. Περισσότερα από δέκα χιλιάδες άτομα, συμπεριλαμβανομένων τόσο των Ταϊλανδών όσο και των ξένων, απόλαυσαν το καλοκαιρινό φεστιβάλ.

Ο δήμος Hat Yai, η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) και οι σχετικοί φορείς πραγματοποίησαν την εκδήλωση Hatyai Midnight Songkran 2024 από τις 12 έως τις 13 Απριλίου για να τονώσουν τον τοπικό τουρισμό και να δημιουργήσουν καλή εντύπωση στους τουρίστες. Επιπλέον, θα τονώσει τις τουριστικές οικονομίες για τους ντόπιους.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης του Hat Yai, ένας μεγάλος αριθμός τουριστών που επισκέπτονται το Hat Yai, Songkhla αυξήθηκε κατά 12% ή 120,000 περισσότερα άτομα σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος λόγω της βελτίωσης των τουριστικών συνθηκών.

Αναφέρθηκε ότι ο αυξανόμενος αριθμός τουριστών είχε ως αποτέλεσμα πλήρεις κρατήσεις για περισσότερα από 30,000 δωμάτια από ξενοδοχεία στο Hat Yai και στο Mueang Songkhla.

Ο κ. Somphon Chivawattanapong, πρόεδρος του Συμβουλίου Τουριστικής Βιομηχανίας Songkhla, αποκάλυψε δημόσια ότι ένας μαλαισιανός τουριστικός πράκτορας είχε πρόβλημα να κλείσει δωμάτια για τους 380 Μαλαισιανούς τουρίστες του.

Ο ταξιδιωτικός πράκτορας της Μαλαισίας φέρεται να έφερε περισσότερους από 380 Μαλαισιανούς με 13 λεωφορεία στο Χατ Γιάι στις 9 μ.μ., στις 12 Απριλίου. Ωστόσο, ο τουριστικός πράκτορας δεν τους έκλεισε δωμάτια εκ των προτέρων, αφήνοντάς τους να μην έχουν χώρο να μείνουν τη νύχτα και ορισμένοι οδηγοί λεωφορείων αποφάσισαν να ταξιδέψουν πίσω στη Μαλαισία.

Ο Somphon φέρεται να δήλωσε στο περιστατικό ότι περισσότερα από 30,000 δωμάτια στο Hat Yai και στο Mueang Songkhla ήταν πράγματι πλήρως κρατημένα. Ωστόσο, το θέμα χειρίστηκε οι αρμόδιοι φορείς.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.