Αυτοκίνητο πέφτει σε κοντάρι φωτός και παίρνει φωτιά στο δρόμο της Σρι Ράτσα, ο οδηγός δραπετεύει

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Σρι Ράτσα, Τσονμπούρι —

Ένα σεντάν προσέκρουσε σε στύλο φωτισμού στη Σρι Ράτσα, στο Τσονμπούρι, πριν τυλιχτεί στις φλόγες. Ο οδηγός εξαφανίστηκε από το σημείο του περιστατικού, αλλά οι αρχές βρήκαν μια κινεζική ταυτότητα μέσα στο όχημα.

Το ατύχημα σημειώθηκε στις 11 Απριλίου στη διασταύρωση Nong Kwae – Amtha στην υποπεριφέρεια Bo Win, στην περιοχή Sri Racha, στην επαρχία Chonburi. Προκάλεσε ανταπόκριση από την αστυνομία της Σρι Ράτσα και τους τοπικούς ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης.

Κατά την άφιξη, οι αρχές διαπίστωσαν ότι ένα λευκό σεντάν Mazda 2 είχε προσκρούσει σε φανάρι του δρόμου, προκαλώντας το σπάσιμο του στύλου. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι διασώστες και οι Good Samaritans χρησιμοποίησαν πυροσβεστήρες για να καταπολεμήσουν τη φωτιά, ενώ μια ομάδα εφήβων που επέστρεφαν από τις δραστηριότητες του Songkran συμμετείχε επίσης στην προσπάθεια με κουβάδες νερό. Έσβησαν πλήρως τη φωτιά μέσα σε 30 λεπτά.

Σύμφωνα με τους πυροσβέστες, δεν βρέθηκε οδηγός στο σημείο. Ωστόσο, μέσα στο όχημα βρέθηκε καμένη κινεζική ταυτότητα. Η αστυνομία της Σρι Ράτσα υποψιάστηκε ότι ο οδηγός μπορεί να αποκοιμήθηκε πριν χτυπήσει το φως του δρόμου επειδή δεν υπήρχαν σημάδια ολίσθησης στο δρόμο.

Ο οδηγός φέρεται να τράπηκε σε φυγή από το σημείο υπό το φόβο της δίωξης. Η Αστυνομία διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει τα ακριβή αίτια και να εντοπίσει τον οδηγό για νομικές ενέργειες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφή
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.