Ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin ανοίγει το «Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024» στην Μπανγκόκ

Μπανγκόκ -

Στις 11 Απριλίου 2024, η κα Sudawan Wangsuphakijkosol, η υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, και οι σχετικοί φορείς συμμετείχαν στα εγκαίνια της εκδήλωσης «Maha Songkran World Water Festival 2024» με 20 παρελάσεις στην οδό Ratchadamnoen Klang και στο Sanam Luang της Μπανγκόκ, από 11 έως 15 Απριλίου.

Η κυρία Anntonia Porsild, η πρώτη επιλαχούσα του Miss Universe 2023 προτάθηκε για Miss Songkran 2024 και οι παρελάσεις αυτοκινήτων από 16 επαρχίες σε όλη την Ταϊλάνδη θα συμπεριληφθούν στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Νερού Maha Songkran 2024 με παραδοσιακές διακοσμήσεις.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin προήδρευσε στα εγκαίνια της εκδήλωσης Maha Songkran στην πλατεία Fountain Square, King Power Rangnam, Μπανγκόκ.

Η περιοχή King Power Rangnam θα πραγματοποιήσει την εκδήλωση από τις 11 έως τις 16 Απριλίου με θέμα τη σύγχρονη παράδοση Songkran με την τοπική κουλτούρα της Ταϊλάνδης από τέσσερις περιοχές.

Ο Srettha δήλωσε δημόσια ότι ήταν καλά νέα που η UNESCO κατέγραψε το φεστιβάλ Songkran από την Ταϊλάνδη ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Ήταν πράγματι μια ήπια δύναμη που θα μπορούσε ενδεχομένως να ενισχύσει τις τοπικές κοινωνίες.

Ευχήθηκε σε όλους να έχουν ένα χαρούμενο Songkran, να ταξιδέψουν με ασφάλεια και να μην πίνουν και να οδηγούν, είπε η Srettha.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.