13 έφηβοι μοτοσυκλετιστές συνελήφθησαν επειδή προκάλεσαν ενόχληση σε εκδήλωση Songkran στην οδό Khao San

Μπανγκόκ -

Στις 11:00 μ.μ., στις 12 Απριλίου 2024, αστυνομικοί της Chana Songkhram πραγματοποίησαν έλεγχο κυκλοφορίας στην εκδήλωση Songkran στον δρόμο Khao San, Phra Nakhon, Μπανγκόκ, και συνέλαβαν 13 μοτοσικλετιστές που φέρονται να συγκεντρώθηκαν και να προκαλέσουν ενόχληση στους τουρίστες.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, πολλοί τουρίστες συμμετείχαν στην εκδήλωση Songkran στον δρόμο Khao San για να παίξουν στις νερομαχίες. Ενώ οι αστυνομικοί της περιπολίας Chana Songkhram εκτελούσαν το καθήκον τους στην περιοχή, μια ομάδα εφήβων συγκεντρώθηκε και φέρεται να προκάλεσε ηχητική ρύπανση ανακινώντας τις μοτοσικλέτες τους.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί που βρίσκονταν σε υπηρεσία συνέλαβαν 13 άτομα, μεταξύ των οποίων ανήλικοι που φέρεται να ενόχλησαν τους τουρίστες. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ντόπιοι και οι τουρίστες στον δρόμο Khao San επευφημούσαν την αστυνομία ενώ συνέλαβαν τους υπόπτους.

Αρχικά, οι 13 ύποπτοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Chana Songkhram για οδήγηση χωρίς να λάβουν υπόψη την οδική ασφάλεια και προκάλεσαν ενόχληση σε άλλους σύμφωνα με τον νόμο περί κυκλοφορίας.

Επιπλέον, ορισμένοι από αυτούς τέθηκαν υπό κράτηση για DUI προτού οι υποθέσεις τους προωθηθούν στο Περιφερειακό Δικαστήριο Taling Chan για περαιτέρω νομική επεξεργασία.

Τα μεσάνυχτα, η αστυνομία Chana Songkhram και το περιφερειακό γραφείο Phra Nakhon ανακοίνωσαν το επίσημο τέλος του παιχνιδιού στο νερό και βοήθησε να διαλύσει τα πλήθη.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.