Ταϊλανδική εταιρεία μεταφορών καταγράφει πάνω από 147,000 επιβάτες σε ταξίδια μετ' επιστροφής για το Songkran

Εθνικός-

Στις 12 Απριλίου 2024, ο κ. Atthawit Rakchamroon, αναπληρωτής διευθυντής και πρόεδρος της Transport Company Ltd., αποκάλυψε δημόσια πληροφορίες καταγραφής επιβατών στις 11 Απριλίου με περισσότερα από 147,871 άτομα να ταξιδεύουν μετ' επιστροφής με δημόσια λεωφορεία και φορτηγά με περισσότερα από 7,622 ταξίδια.

Ο αριθμός των επιβατών που χρησιμοποίησαν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για να ταξιδέψουν στην πόλη τους ήταν 80,460 άτομα με 4,174 ταξίδια από τον κεντρικό τερματικό σταθμό Krung Thep Aphiwat και τον τερματικό σταθμό λεωφορείων της Μπανγκόκ. Όλα κύλησαν ομαλά και δεν υπήρχαν επιβάτες που έμειναν πίσω, σύμφωνα με τον Atthawit.

Σύμφωνα με τστις πληροφορίες καταγραφής επιβατών στις 12 Απριλίου, υπολογίστηκε ότι περισσότερα από 80,000 άτομα θα ταξίδευαν στη γενέτειρά τους. Η Εταιρεία Μεταφορών ετοίμασε δημόσια μέσα μεταφοράς περισσότερων από 4,000 ταξιδιών για να διευκολύνει τους επιβάτες. Πρόσθετοι δημόσιοι μετακινούμενοι υποστήριξαν επίσης την ικανοποίηση της ζήτησης κατά τη διάρκεια των διακοπών στο Songkran, δήλωσε ο Atthawit.

Ο Atthawit πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran, η Εταιρεία Μεταφορών εξέδωσε εντολή σε όλες τις γραμμές λεωφορείων να ελέγξουν την κατάσταση των οχημάτων τους και τους οδηγούς τους να είναι έτοιμοι για μεταφορές μεγάλων αποστάσεων σύμφωνα με την πολιτική του Αναπληρωτή Υπουργού Μεταφορών Surapong Piyachote.

Ο πιο πολυσύχναστος τερματικός σταθμός ήταν ο τερματικός σταθμός λεωφορείων της Μπανγκόκ. Οι αρμόδιοι αξιωματικοί ανατέθηκαν να διευκολύνουν και να καθοδηγήσουν τους επιβάτες στο ταξίδι. Εάν οι επιβάτες αντιμετώπισαν εκμετάλλευση ή ταλαιπωρία, τους ζητήθηκε να καλέσουν την τηλεφωνική γραμμή του Υπουργείου Χερσαίων Μεταφορών της Ταϊλάνδης: 1584.

Εάν η Εταιρεία Μεταφορών διαπιστώσει ότι οι γραμμές λεωφορείων παραβίασαν τους κανονισμούς και τις πολιτικές της εταιρείας, μπορεί να της επιβληθεί πρόστιμο έως και 10,000 μπατ. Για ταξιδιωτικές πληροφορίες επικοινωνήστε με τη Μεταφορική Εταιρεία στο 1490.

Εγγραφή
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.