Η αστυνομία της Pattaya επιθεωρεί τις παμπ για να αποτρέψει το έγκλημα κατά τη διάρκεια του Songkran

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια και διάφορες υπηρεσίες επιβολής του νόμου πραγματοποίησαν κοινή επιθεώρηση χώρων διασκέδασης την Πέμπτη 11 Απριλίου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν παράνομες δραστηριότητες και να διασφαλίσουν την ασφάλεια των τουριστών κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Songkranl.

Η επιχείρηση, με επικεφαλής τον Πολ. Ο Συνταγματάρχης Nawin Thirawith, Έφορος του Αστυνομικού Σταθμού της Pattaya, συμμετείχε πάνω από 80 αστυνομικούς από διάφορες μονάδες. Αρχικά επισκέφτηκαν ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, το Ying Club, στην Pattaya Third Road, όπου βρήκαν μεγάλο αριθμό Ταϊλανδών και Κινέζων τουριστών μέσα στο χώρο.

Οι αστυνομικοί διέταξαν να σταματήσει η μουσική, να ανάψουν τα φώτα και να χωριστούν οι θαμώνες ανά φύλο. Στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο των ταυτοτήτων και σε έλεγχο ναρκωτικών σε πελάτες και προσωπικό. Δεν βρέθηκαν παράνομες δραστηριότητες.

Η δεύτερη στάση ήταν ένα μπαρ στο Soi Koh Pai, στη Νότια Πατάγια. Δεδομένου ότι δεν υπήρχαν πελάτες, οι αστυνομικοί επικεντρώθηκαν στην επιθεώρηση του προσωπικού και των χώρων του μπαρ, χωρίς να εντοπίζουν σημάδια παράνομης δραστηριότητας.

Πολ. Ο συνταγματάρχης Nawin αποκάλυψε ότι η επιχείρηση είχε στόχο να περιορίσει τα παράνομα ναρκωτικά, τα όπλα και την πορνεία στους χώρους διασκέδασης της Pattaya, ιδιαίτερα κατά την περίοδο Songkran. Κάλεσε όλους τους φορείς εκμετάλλευσης να τηρούν τους νόμους.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.