Η Μπανγκόκ χρησιμοποιεί τεχνολογία ασφαλείας με πάνω από 64,000 κάμερες CCTV για την παρακολούθηση της ασφάλειας και των παραβιάσεων της κυκλοφορίας

Μπανγκόκ -

Στις 11 Απριλίου 2024, τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης ανέφεραν ότι η κυβέρνηση της Μπανγκόκ χρησιμοποιούσε την τεχνολογία ασφαλείας CCTV για το οικονομικό δυναμικό, την τουριστική ανάπτυξη και την καταστολή του εγκλήματος.

Η κυβέρνηση της Μπανγκόκ είχε στόχο να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής των πολιτών με τις μονάδες CCTV της πόλης με περισσότερες από 64,474 μονάδες (σύμφωνα με τα δεδομένα από την κυβέρνηση της Μπανγκόκ στις 11 Μαρτίου 2024) που είναι εγκατεστημένες σε όλη την Μπανγκόκ. Με το τοπικό CCTV και το CCTV της Μπανγκόκ συνολικά, θα μπορούσε να παρακολουθεί πλήρως την ασφάλεια και την ασφάλεια σε ευρείες περιοχές.

Επιπλέον, οι πολίτες της Μπανγκόκ μπορούσαν να ζητήσουν και να παρακολουθήσουν βίντεο από CCTV σε πραγματικό χρόνο που είχε κάνει η κυβέρνηση της Μπανγκόκ σε συνεργασία με τους ντόπιους.

Εν τω μεταξύ, η τεχνολογία AI χρησιμοποιήθηκε για CCTV σε όλη την πόλη της Μπανγκόκ με στόχο να προειδοποιήσει και να συλλάβει τους παραβάτες της κυκλοφορίας στους δρόμους, όπως η στάθμευση πέρα ​​από τις γραμμές στάσης, η παρεμπόδιση στάθμευσης, η οδήγηση μοτοσικλετών στο πεζοδρόμιο και άλλες κυκλοφοριακές παραβάσεις.

Στο μέλλον, η κυβέρνηση της Μπανγκόκ θα χρησιμοποιήσει τη χρήση της τεχνολογίας AI σε CCTV για την ασφάλεια της ζωής των πολιτών για άλλες παραγγελίες, σύμφωνα με τα εθνικά μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης.

Για λόγους διαφάνειας, τΘα μπορούσαν να ζητηθούν πλάνα και εικόνες από CCTV http://www.bmatraffic.com/index.aspx ή σε μια εφαρμογή "@CCTVBANGKOK" δωρεάν. Επιπλέον, οι πολίτες θα μπορούσαν να προγραμματίσουν τη μεταφορά τους με βίντεο σε πραγματικό χρόνο από το CCTV της Μπανγκόκ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.