Πατέρας ομολόγησε τον φόνο της 10χρονης κόρης του σε Thai Resort

Uttaradit-

Στις 9 Απριλίου 2024, οι αστυνομικοί του Mueang Uttaradit έλαβαν μια αναφορά δολοφονίας ενός 10χρονου κοριτσιού σε ένα θέρετρο στο Mueang, Uttaradit.

Οι ιατροδικαστές και αστυνομικοί του Mueang Uttaradit στάλθηκαν στον τόπο του εγκλήματος και βρήκαν ένα 10χρονο κορίτσι με τραύμα στον αριστερό καρπό της, κηλίδες αίματος σε μια κουβέρτα και ένα φρουτομαχαίρι σε ένα τραπέζι κοντά.

Μετά από περαιτέρω αστυνομική έρευνα, διαπιστώθηκε ότι στις 10:30, στις 8 Απριλίου, ο κ. Sitthanan, ο 25χρονος πατέρας του 10χρονου κοριτσιού, του οποίου το επίθετο αποκρύφθηκε από την αστυνομία, έκανε έλεγχο. στο θέρετρο όπου σημειώθηκε το περιστατικό δολοφονίας με την κόρη του.

Την επόμενη μέρα στις 10:00 π.μ., ο ύποπτος, σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε από το θέρετρο με τη μηχανή του μόνος του χωρίς να κάνει check out επίσημα. Το προσωπικό του θέρετρου πήγε να ειδοποιήσει τον επισκέπτη, Sitthanan, για check out στις 12:10, ωστόσο, κανείς δεν ανταποκρίθηκε στην κλήση. Το προσωπικό του θέρετρου μπήκε μέσα καθώς το δωμάτιο έμεινε ξεκλείδωτο και βρήκε το σώμα του XNUMXχρονου θύματος στο κρεβάτι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι γονείς του υπόπτου είπαν στην αστυνομία ότι ο Σίθαναν ζούσε μαζί τους και το 10χρονο κορίτσι μετά το διαζύγιο του Σίθαναν. Ωστόσο, ο Sitthanan είχε συσσωρεύσει άγχος από το διαζύγιο και την ανεργία του μετά την απόλυσή του από σύμβαση εργασίας στο εξωτερικό και φέρεται να υπέφερε επίσης από κατάθλιψη.

Στις 6:00 μ.μ., στις 10 Απριλίου, η ανακριτική αστυνομία Tha Pla μπόρεσε να συλλάβει τον ύποπτο αφού έλαβε αναφορά από έναν άγνωστο ντόπιο που εντόπισε τον Sitthanan στο Tha Pla, Uttaradit.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο ύποπτος, ο πατέρας του θύματος, φέρεται να ομολόγησε τις αδικίες του και είπε ότι χρησιμοποίησε ένα μαξιλάρι για να πνίξει την κόρη του πριν χρησιμοποιήσει το φρουτομαχαίρι για να κόψει τον αριστερό της καρπό. Ο ύποπτος φέρεται να είπε στην αστυνομία ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει μετά το θάνατο της κόρης του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να το κάνει και στη συνέχεια διέφυγε από το θέρετρο.

Η αστυνομία αποκάλυψε δημόσια το κίνητρο του υπόπτου ότι είχε χρέη αφού έμεινε άνεργος από την εργασία στο εξωτερικό. Επιπλέον, ήταν ένας μόνος μπαμπάς που πρόσφατα χώρισε πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, προκαλώντας του άγχος και σχεδίαζε τον φόνο της κόρης του λίγες μέρες πριν.

Αρχικά, η αστυνομία δεν βρήκε κανένα ιατρικό αρχείο σχετικά με τον ισχυρισμό των γονιών του υπόπτου ότι ο Sitthanan είχε κατάθλιψη. Η αστυνομία θα διερευνήσει περαιτέρω για να καθορίσει εάν ο ύποπτος είχε κατάθλιψη ή όχι, καθώς θα επηρέαζε πολύ την υπόθεση.

Η αστυνομία άσκησε σκληρές κατηγορίες εναντίον του Σιθανάν και τον παρακολούθησε στενά καθώς ένιωθαν ότι μπορεί να αυτοκτονήσει.

Εάν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε αισθάνεται κατάθλιψη, επικοινωνήστε για βοήθεια. Το Pattaya News προτείνει τους Σαμαρείτες της Ταϊλάνδης που μπορείτε να βρείτε εδώ:
https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.