Οι αρχές της Ταϊλάνδης κατάσχεσαν 112,240 πλαστά κατασκευαστικά εργαλεία αξίας 10 εκατομμυρίων μπατ στο Nakhon Pathom και την Μπανγκόκ

Nakhon Pathom-

Στις 10 Απριλίου 2024, η Αστυνομική Διεύθυνση Προστασίας Καταναλωτών της Ταϊλάνδης (CPPD) και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με μια επιχείρηση επιδρομής σε κέντρα διανομής παράνομων εργαλείων κατασκευής σε πέντε διαφορετικές τοποθεσίες στη Μπανγκόκ και στο Nakhon Pathom.

Σύμφωνα με την CPPD, οι αξιωματικοί έλαβαν αναφορά από ανώνυμη πηγή ότι μια αποθήκη στο Sam Phran, στο Nakhon Pathom, φέρεται να αποθήκευε πλαστά εργαλεία κατασκευής γνωστών εμπορικών σημάτων και εμφάνιζε σήματα Ταϊλανδικού βιομηχανικού προτύπου (TIS) χωρίς άδεια.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση και συνέλεξαν στοιχεία προτού ζητήσουν ένταλμα έρευνας από το δικαστήριο. Μετά από έρευνες σε ένα εμπορικό κτίριο, στην κατοικία του ιδιοκτήτη και σε τέσσερις άλλες αποθήκες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να κατασχέσουν 112,240 μονάδες πλαστών εργαλείων κατασκευής αξίας 10 εκατομμυρίων μπατ.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της CPPD, τα κατασχεθέντα πλαστά εργαλεία δεν ήταν εγκεκριμένα από την TIS και θα μπορούσαν ενδεχομένως να προκαλέσουν βλάβη σε χρήστες ή καταναλωτές. Οι αστυνομικοί θα διενεργούσαν περαιτέρω έρευνα καθώς τα προϊόντα διανεμήθηκαν σε άλλα καταστήματα σε όλη τη χώρα.

Οι αξιωματικοί της CPPD δεσμεύτηκαν να επισπεύσουν τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων και τα αποτελέσματα των επίσημων εξετάσεων για τη δίωξη των εμπλεκομένων ατόμων.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.