Η Pattaya Gears Up θα φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Korfball της IKF

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Σύνδεσμος Korfball Ταϊλάνδης : ΚΑΤ

Πατάγια -

Η πόλη της Pattaya προετοιμάζεται για να φιλοξενήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Korfball IKF 2024, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 28 Απριλίου στην παραλία Jomtien.

Σύμφωνα με τον κ. Kritsana Bunsawat, Αντιδήμαρχο Pattaya, ο οποίος προήδρευσε σε συνάντηση προετοιμασίας την Τετάρτη 10 Απριλίου, η εκδήλωση αναμένεται να προσελκύσει ομάδες από την Αυστραλία, το Βέλγιο, την Κίνα, την Κινεζική Ταϊπέι, την Τσεχία, το Χονγκ Κονγκ, την Ουγγαρία, Ινδία, Ιαπωνία, Μακάο, Μαλαισία, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Σκωτία, Σιγκαπούρη, Ηνωμένες Πολιτείες και Ταϊλάνδη.

Το πρωτάθλημα αναμένεται να δώσει ώθηση στην οικονομία της Πατάγια και της Ταϊλάνδης στο σύνολό της και επίσης θα βοηθήσει στην προβολή της Πατάγια ως αθλητικής πόλης και προορισμού αθλητικού τουρισμού.

Η πόλη της Pattaya προσκαλεί όλους να συμμετάσχουν στην υποδοχή των αθλητών και να επευφημήσουν τις αγαπημένες τους ομάδες από τις 26 έως τις 28 Απριλίου στην παραλία Jomtien. Αυτό το πρωτάθλημα χρησιμεύει ως προκριματικός αγώνας για τους Παγκόσμιους Αγώνες 2025 στο Τσενγκντού της Κίνας.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Θέλετε να διαφημιστείτε μαζί μας ή να ρωτήσετε σχετικά με την προώθηση της επιχείρησής σας, της εκδήλωσης, της φιλανθρωπίας ή της αθλητικής σας εκδήλωσης; Στείλτε μας email στο Sales@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.