Ο πρώην κατάδικος Sattahip συνελήφθη για κλοπή μοτοσικλέτας ώρες μετά την αποφυλάκισή του

Sattahip, Chonburi —

Ένας Ταϊλανδός στο Sattahip συνελήφθη για κλοπή μοτοσικλέτας λίγες ώρες μετά την αποφυλάκισή του στις 9 Απριλίου 2024.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 4:30 μ.μ. μπροστά από ένα συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών στην οδό Sukhumvit στην υποπεριφέρεια Na Jomtien, στην περιοχή Sattahip, στην επαρχία Chonburi. Η αστυνομία του Na Jomtien κλήθηκε να συλλάβει έναν Ταϊλανδό, που ταυτοποιήθηκε ως ο κ. Niphat Takimnok, 30 ετών, αφού είχε διαπράξει έναν κλέφτη μοτοσικλέτας, αλλά αργότερα πιάστηκε από έναν καλό Σαμαρείτη.

Σύμφωνα με τον καλό Σαμαρείτη, κ. Patiphat Phumkaew, εργάτης διάσωσης, εντόπισε τον κ. Niphat να σπρώχνει τη μοτοσυκλέτα και την αναγνώρισε από μια αναφορά που αγνοείτο που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νωρίτερα εκείνη την ημέρα. Ο κ. Νιφάτ συνελήφθη και ισχυρίστηκε στην αστυνομία ότι είχε δανειστεί τη μοτοσυκλέτα μόνο από γνωστό του και ήταν καθ' οδόν για να την επιστρέψει.

Ωστόσο, η αστυνομία δεν αγόρασε την αξίωση του υπόπτου επειδή ο κ. Niphat είχε μόλις αποφυλακιστεί το ίδιο πρωί για προηγούμενη καταδίκη για κλοπή.

Η ιδιοκτήτρια της μοτοσικλέτας, κα Jurairat Kiniyom, 36 ετών, εξέφρασε ανακούφιση για τη γρήγορη ανάκτηση του κλεμμένου οχήματός της. Επαίνεσε τον καλό Σαμαρείτη και την αστυνομία για την ταχεία δράση τους. Δεν γνώριζε τον ύποπτο και δεν τον είχε αφήσει να δανειστεί τη μηχανή της, πρόσθεσε.

Ο κ. Niphat οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Na Jomtien για νομική επεξεργασία.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.