Οι κάτοικοι της Πατάγια αρχίζουν να επιστρέφουν στο σπίτι για το Φεστιβάλ Songkran

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Καθώς το φεστιβάλ Songkran ξεκινά μια περίοδο εορτασμού, οι κάτοικοι αρχίζουν να επιστρέφουν στα οικογενειακά τους σπίτια, αγκαλιάζοντας την εκτεταμένη περίοδο διακοπών. Εν όψει των εορτασμών, έχει παρατηρηθεί αξιοσημείωτη αύξηση της δραστηριότητας σε βασικούς συγκοινωνιακούς κόμβους στην Πατάγια.

Ο κλιματιζόμενος τερματικός σταθμός λεωφορείων στην Πατάγια έχει μετατραπεί σε μια κυψέλη δραστηριότητας, καθώς άτομα εξασφαλίζουν τα εισιτήριά τους και περιμένουν την αναχώρηση. Η εισροή επιβατών είναι απόδειξη της επιθυμίας πολλών να επανενωθούν με μέλη της οικογένειάς τους στις πόλεις τους, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο των παραδοσιακών εορτασμών.

Ενόψει των διακοπών Songkran, οι οποίες φημίζονται για την εκτεταμένη διάρκειά τους, υπήρξε μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλούς να προγραμματίσουν τα ταξίδια τους εκ των προτέρων, με στόχο να παρακάμψουν την αναπόφευκτη ταξιδιωτική συμφόρηση. Οι επίσημες εθνικές ημερομηνίες για τις διακοπές είναι 12-16. Η Pattaya μεμονωμένα θα συνεχίσει να γιορτάζει μέχρι τις 19 Απριλίου.

Εν τω μεταξύ, η κατάσταση της κυκλοφορίας κατά μήκος της οδού North Pattaya έχει γίνει ολοένα και πιο πυκνή. Ένας σημαντικός αριθμός ταξιδιωτών επιλέγει αυτή τη διαδρομή για πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο 7, οδηγώντας σε σταδιακή συσσώρευση οχημάτων. Συνιστάται στους οδηγούς να επιδεικνύουν υπομονή καθώς η κυκλοφορία στην περιοχή έχει μειωθεί σημαντικά.

Οι διακοπές Songkran, που συχνά χαρακτηρίζονται από τις έντονες γιορτές του νερού, είναι επίσης μια στιγμή για προβληματισμό και επανένωση. Ως εκ τούτου, η μετακίνηση ανθρώπων σε όλη τη χώρα αντικατοπτρίζει την πολιτιστική σημασία αυτής της περιόδου στην Ταϊλάνδη.

Πίστωση φωτογραφίας: Pattaya news

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/