Παραθαλάσσια τσιμεντένια πλατφόρμα κατέρρευσε στην παραλία Bangsaen, τραυματίζοντας 3 εργάτες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod

Bangsaen, Chonburi —

Μια γραφική πλατφόρμα από σκυρόδεμα που κατασκευαζόταν πάνω από τη θάλασσα στο Bangsaen, στο Chonburi, κατέρρευσε και τραυμάτισε τρεις εργάτες την Τρίτη, 9 Απριλίου 2024.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 6:00 μ.μ. σε ένα εστιατόριο στο Soi 18 στον δήμο Saen Suk, στην υποπεριφέρεια Saen Suk, στην περιοχή Mueang, στο Chonburi. Οι εργάτες κατασκεύαζαν μια πλατφόρμα θέασης που επεκτεινόταν στη Θάλασσα Bangsaen όταν τα δοκάρια της πλατφόρμας υποχώρησαν.

Τρεις εργάτες (δύο γυναίκες και ένας άνδρας) τραυματίστηκαν από την κατάρρευση. Όλοι μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Μπουράφα για νοσηλεία.

Μία από τις γυναίκες, η κα Kamonchanok Somboon, 21 ετών, παγιδεύτηκε κάτω από τα ερείπια για λίγο πριν διασωθεί από άλλους εργάτες, ντόπιους και διασώστες από το Ίδρυμα Tri Khun Tham. Υπέστη τραυματισμό στο πόδι και τραύμα.

Μια αρχική αστυνομική έρευνα διαπίστωσε ότι τα δοκάρια στην πλατφόρμα μπορεί να έχουν υπερφορτωθεί ή ότι τα στηρίγματα μπορεί να ήταν ανεπαρκή.

Το εργοτάξιο έχει κλείσει προσωρινά ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Το TPN σημειώνει ότι μερικοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αμφισβήτησαν επίσης εάν η κατασκευή αυτής της πλατφόρμας σε μια παραλία θα μπορούσε να καταπατήσει δημόσια γη και ήλπιζαν ότι οι αρμόδιοι υπάλληλοι θα το ερευνούσαν, καθώς στην Ταϊλάνδη όλες οι παραλίες ανήκουν στο κοινό.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Khaosod
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.