Πάρτε τις νύχτες σας στο Songkran με στυλ στο Burj Nightclub στην Πατάγια!

Πατάγια, Ταϊλάνδη-

Είστε έτοιμοι να κάνετε μια βουτιά αυτό το Songkran; Βουτήξτε στην καρδιά των εορτασμών της Pattaya στο The Burj Nightclub, όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ! Ελάτε μαζί μας για μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια του πιο ζωντανού και πολύχρωμου πρωτοχρονιάτικου φεστιβάλ της Ταϊλάνδης που διαρκεί από τις 12 Απριλίου στην Πατάγια έως τις 19.

Το μέρος που πρέπει να είσαι

Φωλιασμένο στην εμβληματική Walking Street, το The Burj ξεχωρίζει με την ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το υπερσύγχρονο ηχοσύστημά του. Χορέψτε όλη τη νύχτα με επιτυχίες EDM, Electro και Big Room με κορυφαίους DJs και βυθιστείτε στην ενέργεια του Songkran!

Το πάρτι που διαρκεί

Με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9:00 μ.μ. και τη διασκέδαση να εκτείνεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν υπάρχει έλλειψη ενθουσιασμού. Είτε είστε τοπικός γλεντζής είτε ταξιδιώτης παγκοσμίως, το Burj είναι ο προορισμός σας για ένα επικό Songkran bash.

Δημιουργήστε αναμνήσεις

Το Songkran στο The Burj είναι κάτι περισσότερο από ένα πάρτι. είναι μια ευκαιρία να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Μαζέψτε, λοιπόν, τους φίλους σας, φορέστε τα γιορτινά σας και ετοιμαστείτε να γιορτάσετε την Ταϊλανδέζικη Πρωτοχρονιά όπως ποτέ άλλοτε!

Τα λέμε στο The Burj, όπου το πνεύμα του Songkran ζωντανεύει!

Τόπος διεξαγωγής: The Burj, Walking Street, Pattaya, που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από τα McDonald's και απέναντι από το Taco Bell με κατεύθυνση προς την προβλήτα Bali Hai. Δεν μπορείτε να χάσετε τα γιγάντια γράμματα Burj!

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα του The Burj στο Facebook για ενημερώσεις, κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες!

Ή, αν προτιμάτε, Επισκεφθείτε το Instagram τους εδώ!

Διαφημιστικός Χορηγός.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/