Αυτοκίνητο τουρίστα κόλλησε ρόδα σε τρύπα αποχέτευσης κοντά στην παραλία Bang Saray

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya

Sattahip, Chonburi —

Το αυτοκίνητο ενός τουρίστα κόλλησε έναν από τους τροχούς του σε μια τρύπα αποχέτευσης στην παραλία Bang Saray Road στο Sattahip, στο Chonburi.

Σύμφωνα με αναφορές τοπικών μέσων ενημέρωσης, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το περιστατικό χθες το βράδυ, 8 Απριλίου, και ταξίδεψαν στο σημείο στην οδό Bang Saray Beach.

Εκεί, βρήκαν έναν εγχώριο τουρίστα, έναν άγνωστο Ταϊλανδό, να στέκεται δίπλα στο αυτοκίνητό του Suzuki Swift που ήταν μερικώς κολλημένο σε μια τρύπα αποχέτευσης. Ο τουρίστας δήλωσε στους διασώστες ότι οδηγούσε κανονικά το αυτοκίνητό του όταν χτύπησε σε μια τρύπα αποχέτευσης που δεν καλυπτόταν σωστά. Ο μπροστινός αριστερός τροχός του αυτοκινήτου του έπεσε στην τρύπα, με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να κολλήσει.

Οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν το αυτοκίνητο από την τρύπα, αλλά το αυτοκίνητο υπέστη ελαφρές ζημιές. Ο τουρίστας ευχαρίστησε τους διασώστες για τη βοήθειά τους και στη συνέχεια απομακρύνθηκε.

Πριν από αυτό, ο τουρίστας είπε στους δημοσιογράφους ότι οδηγούσε στο δρόμο όταν χτύπησε την τρύπα του υπονόμου επειδή ήταν σκοτεινά και δεν μπορούσε να το δει. Υποστήριξε ότι δεν υπήρχαν φώτα που να υποδεικνύουν ότι η τρύπα ήταν εκεί, και ότι υπήρχε μόνο ένα μικροσκοπικό σημάδι.

Προέτρεψε τις αρμόδιες αρχές ή τον εργολάβο να τοποθετήσουν προειδοποιητικά φώτα στο σημείο για να αποφευχθούν άλλα ατυχήματα.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: TMN Καλωδιακή τηλεόραση Pattaya
Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.