Ο Υπουργός Τουρισμού αντιμετωπίζει τη σύγχυση του Songkran, διευκρινίζονται οι εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα στο Ημερολόγιο TAT

Εθνικός-

Στις 9:35 π.μ., στις 9 Απριλίου 2024, η κα Sudawan Wangsuphakijkosol, υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού της Ταϊλάνδης, δήλωσε στο κοινό σχετικά με τη σύγχυση μεταξύ των ξένων κατά την έναρξη του Φεστιβάλ Songkran.

Ο Υπουργός Τουρισμού και Αθλητισμού αποκάλυψε δημόσια ότι τον Απρίλιο, ξεκινώντας από την 1η έως την 21η, οι εκδηλώσεις Songkran θα πραγματοποιηθούν σε όλη την Ταϊλάνδη. Ωστόσο, τα παιχνίδια με νερό θα πραγματοποιούνταν μόνο για μια ορισμένη περίοδο ανάλογα με τις επαρχίες και τις πόλεις.

Για να διευκρινιστεί η σύγχυση μεταξύ Ταϊλανδών και ξένων τουριστών, το Υπουργείο Τουρισμού και Αθλητισμού και η Αρχή Τουρισμού της Ταϊλάνδης (TAT) ένωσαν τις δυνάμεις τους για να προωθήσουν και να καταγράψουν τις εκδηλώσεις πανελλαδικά σε ημερολόγιο στην επίσημη ιστοσελίδα του ΤΑΤ.

Το Sudawan φέρεται να αποκάλυψε ότι οι κρατήσεις καταλυμάτων ήταν έως και 80% σε εθνικό επίπεδο. Θεωρήθηκαν καλά νέα, παρατήρησε η Σουνταβάν.
Στο Sanam Luang της Μπανγκόκ, θα υπάρξει μια ειδική εκδήλωση Songkran, παρελάσεις, επίδειξη με drone, συναυλίες και πολλά άλλα από τις 11 έως τις 15 Απριλίου, δήλωσε η Σουνταβάν.

Μια άλλη ενδιαφέρουσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ICONSIAM της Μπανγκόκ, υπό τον τίτλο THAICONIC SONGKRAN CELEBRATION από τις 10 έως τις 21 Απριλίου. Θα υπήρχαν διάσημοι καλλιτέχνες της Ταϊλάνδης και ψυχαγωγικές δραστηριότητες από τους MEAN, PROXIE, 4EVE, ATLAS, BUS και LYKN, σημείωσε η TPN.

Το Πουκέτ και η Μπανγκόκ, δύο από τις κύριες περιοχές κάλυψης μας, θα γιορτάσουν κυρίως από τις 13 έως τις 15. Η Πατάγια, ωστόσο, έχει την κύρια ημέρα της στις 19 Απριλίου και από την ώρα του Τύπου έχει ήδη ξεκινήσει νερομαχίες σε ορισμένες περιοχές, με τις μάχες να επεκτείνονται σταδιακά μέχρι την εκδήλωση σε όλη την πόλη στις 18 στη Naklua και στις 19 στην Pattaya.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.