Κορυφαίες ιστορίες Εθνικής Ταϊλάνδης από την περασμένη εβδομάδα: Hualiens πιο ισχυρός σεισμός τα τελευταία 25 χρόνια στην Ταϊβάν και πολλά άλλα

Ακολουθεί μια ματιά στις κορυφαίες ιστορίες ΕΘΝΙΚΗΣ Ταϊλάνδης, που επιλέχθηκαν από την Εθνική μας ομάδα Pattaya News/TPN, από την περασμένη εβδομάδα, Δευτέρα 1 Απριλίου έως Κυριακή 7 Απριλίου 2024.

Δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο σημασίας, αλλά παρατίθενται με τη σειρά ημερομηνίας δημοσίευσης.

Ας ξεκινήσουμε και ας δούμε ποιες ήταν οι κορυφαίες ιστορίες!

1. Πρόγνωση καιρού Ταϊλάνδης: Καύσωνας καύσωνας Χώρα, θερμοκρασίες έφτασαν σε υψηλά ρεκόρ.
Η μέση θερμοκρασία για τον Απρίλιο του 2024 αναμενόταν να είναι υψηλότερη από την κανονική και η συνολική βροχόπτωση θα ήταν χαμηλότερη από το συνηθισμένο, περίπου 30 τοις εκατό.

2. Σεισμός στην Ταϊβάν: Εννέα νεκροί, περισσότεροι από 1,000 τραυματίες στον ισχυρότερο σεισμό του Hualien τα τελευταία 25 χρόνια.
Ταϊβανέζικα μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο σεισμός μεγέθους 7.3 βαθμών ήταν ο ισχυρότερος της Ταϊβάν τα τελευταία 25 χρόνια, προκαλώντας εννέα θύματα και περισσότερους από 1,011 τραυματίες. Δεν αναφέρθηκαν θύματα ή τραυματισμοί από το Γραφείο Εμπορίου και Οικονομικών της Ταϊλάνδης (Ταϊπέι).

3. Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης διασφαλίζει μέτρα ασφαλείας για το Φεστιβάλ Songkran 2024 με τη Γραμμή Ανοιχτής Γραμμής 1155 και την εφαρμογή "Tourist Police i lert u".
Το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης δημιούργησε ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1155 συνδεδεμένο με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όπως το 191 και το 1669 για να λαμβάνει επείγουσες αναφορές 24/7 σε πολλές γλώσσες για το Φεστιβάλ Songkran.

4. Μαζική επιδρομή παράνομων μεταναστών στο Kanchanaburi.
Οι αστυνομικοί του Mueang Kanchanaburi επιθεώρησαν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι και βρήκαν μια ομάδα περισσότερων από 123 ατόμων που διέσχιζαν παράνομα τα σύνορα της Ταϊλάνδης για να αναζητήσουν δουλειά στην Ταϊλάνδη.

5. Μαζική κατάσχεση ναρκωτικών στη βορειοδυτική Ταϊλάνδη: Κατασχέθηκαν πάνω από 13 εκατομμύρια χάπια Meth σε μια μέρα.
Οι αξιωματικοί του Pha Mueang κατέσχεσαν περισσότερα από 13 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης εκτιμώμενης αξίας 14.6 δισεκατομμυρίων μπατ την ίδια ημέρα στο Τσιάνγκ Μάι και στο Τσιάνγκ Ράι.

Αυτό είναι όλο για αυτήν την εβδομάδα, να είστε ασφαλείς!

Αυτό το άρθρο εμφανίστηκε αρχικά στον αδελφό μας ιστότοπο The TPN National.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.