Το Istanbul Restaurant γίνεται γρήγορα ένα από τα αγαπημένα τουρκικά εστιατόρια της Pattaya

Μπείτε στη ζωντανή καρδιά της Πατάγια και ανακαλύψτε το γαστρονομικό στολίδι που είναι το εστιατόριο Istanbul. Φωλιασμένο στην πολυσύχναστη διασταύρωση του Second Road και της South Pattaya Road, αυτό το κομψό εστιατόριο βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το εμβληματικό Wat Chai και την παλλόμενη ενέργεια της Walking Street.

Στο εστιατόριο Istanbul, αφεθείτε σε μια εκλεκτή σειρά από τουρκικές λιχουδιές φτιαγμένες από τον διάσημο σεφ Oktay Yesiloglu. Η δεξιοτεχνία του στις παραδοσιακές γεύσεις μετατρέπει το εισαγόμενο αρνί και βοδινό κρέας σε λαχταριστά αριστουργήματα. Από χορταστικές σούπες και φρέσκες σαλάτες μέχρι πλούσια ζυμαρικά και επώνυμα πιάτα, κάθε δημιουργία αποτελεί απόδειξη της γαστρονομικής ικανότητας του Chef Oktay.

Ζήστε τη ζεστασιά της τουρκικής φιλοξενίας καθώς γευματίζετε δίπλα στο μεγαλείο του παραδοσιακού μπάρμπεκιου τους. Εξερευνήστε το ποικίλο μενού, προσφέροντας μια γεύση από την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Τουρκίας. Το έμπειρο προσωπικό τους είναι στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει στο μενού, μοιράζοντας τις ιστορίες πίσω από τα πιάτα και τα συστατικά.

Σε ιδανική τοποθεσία για ένα πλούσιο γεύμα πριν από μια βραδινή έξοδο, το Istanbul Restaurant απευθύνει μια θερμή πρόσκληση στους αναγνώστες του TPN Media. Ελάτε μαζί τους για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία, απολαύστε την εξαιρετική τους κουζίνα και μοιραστείτε τις σκέψεις σας μαζί μας.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την επίσκεψή σας στο Istanbul Restaurant. Παρακάτω, βρείτε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε αυτή τη γαστρονομική περιπέτεια. Τα λέμε σύντομα!

Πληροφορίες Επικοινωνίας:

Εστιατόριο Κωνσταντινούπολης Facebook

Εστιατόριο Istanbul Instagram

Χάρτης Google Τοποθεσία στο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης

Οι ώρες λειτουργίας ενδέχεται να διαφέρουν, παρακαλούμε δείτε το εστιατόριο για λεπτομέρειες.

Χορηγούμενο περιεχόμενο.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/