Akira Club Pattaya: Είστε προσκεκλημένοι στο μέλλον του Clubbing

Καλώς ήρθατε στο μέλλον του Clubbing

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος σε κάτι εξαιρετικό!

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος σε κάτι εξαιρετικό!

Μαλακό άνοιγμα

Ώρα: 02.05.2024

Ανοιχτά 22:00 - μέχρι αργά

Στυλ μουσικής: Ανοιχτή μορφή (Hip Hop, EDM, Top 40, Mash-Up)

Σαρώστε τον κωδικό QR στο φυλλάδιο παραπάνω για να εγγραφείτε για το απαλό άνοιγμα του Akira και να εκπλαγείτε.

Our Story

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου τα μεγάλα όνειρα είναι ο κανόνας, περιβάλλεστε πάντα από ρυθμούς μουσικής που ενεργοποιούν τις αισθήσεις σας και εναλλασσόμενα φώτα που σας μαγεύουν. Όταν μπαίνεις στο Akira, είναι σαν να μπαίνεις στο μέλλον. δρόμους του Τόκιο. Το σώμα σας πάλλεται με ηλεκτρική ενέργεια με κάθε δευτερόλεπτο που περνάει. Αυτός ο κόσμος δεν είναι απλώς ένα όραμα, είναι πραγματικός και είναι το Akira Club.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Από την πρώτη μέρα, το όραμά μας για το Akira Club έχει τις ρίζες του στο πάθος για τον επαναπροσδιορισμό της νυχτερινής ζωής. Δεν θέλαμε απλώς να επαναλάβουμε τη σκηνή του νυχτερινού κλαμπ της Pattaya. Αντίθετα, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι συνδέονται, ευδοκιμούν και απολαμβάνουν. Στο Akira, κανένα δεύτερο δεν είναι μπαγιάτικο ή βαρετό, είναι μια περιπέτεια που αισθάνεται εξαιρετική.

Φιλοξενία

Φιλοξενία

Η δέσμευσή μας για τη φιλοξενία αντικατοπτρίζεται σε κάθε πτυχή της υπηρεσίας μας. Ευχόμαστε κάθε επισκέπτης να αισθάνεται ευπρόσδεκτος και να τον φροντίζει μόλις βρεθεί στο κλαμπ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε στιγμή στο Akira έχει σχεδιαστεί σκόπιμα για να σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Οι επαγγελματίες μας εξασφαλίζουν εξαιρετικές εμπειρίες για όλους, ανεξάρτητα από το τι.

Ποιότητα

Ποιότητα

Το Akira Club ειδικεύεται στην ανώτερη ποιότητα. Από τα ποτά που σερβίρουμε μέχρι το σκηνικό που παρέχουμε, η ποιότητα είναι η βασική μας αξία. Ως νυχτερινό κέντρο διασκέδασης εμπνευσμένο από τη ζωντάνια του Τόκιο της Ιαπωνίας, δεσμευόμαστε επίσης στο Kaizen – μια διαδικασία συνεχούς βελτίωσης που διασφαλίζει την υπέρβαση των προσδοκιών των επισκεπτών μας.

Ψυχαγωγία

Ψυχαγωγία

Δεν αξίζει όλη η ψυχαγωγία τον χρόνο σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάνουμε το παραπάνω μίλι για να δημιουργήσουμε σαγηνευτικές εμπειρίες που δεν θα μπορείτε να χορτάσετε. Το Akira Club είναι σαν να μπαίνεις σε έναν δροσερό, φουτουριστικό κόσμο όπου μπορείς να ξεχάσεις την καθημερινότητα και απλά να νιώσεις καθαρή ευτυχία.

Μείνετε συντονισμένοι και τα λέμε σύντομα! Για περισσότερες πληροφορίες:

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/