Αστυνομική επιδρομή Dice Gambling Den κοντά στην Πατάγια: Συνελήφθησαν 15 άτομα

Banglamung- Σε μια επιχείρηση πριν από την αυγή, αξιωματούχοι επιβολής του νόμου Nongprue κατέβηκαν σε μια παράνομη εγκατάσταση τυχερών παιχνιδιών με ζάρια που βρίσκεται στην καρδιά ενός δάσους στην επαρχία Chonburi κοντά στην Pattaya. Η στοχευμένη έφοδος είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη 15 υπόπτων, οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν σε παράνομες δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών.

Ακριβώς στις 1:06 π.μ. σήμερα το πρωί, μια κοινή ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον κ. Weekit Manarojkit, τον Αρχηγό της Περιφέρειας Banglamung, και τον Pol. Ο συνταγματάρχης Thawee Kutthaeng, Έφορος του αστυνομικού σταθμού Nong Prue, εκτέλεσε την επιχείρηση.

Συνοδευόμενος από διοικητικό προσωπικό από την ομάδα έρευνας της αστυνομίας της περιοχής Banglamung Nong Prue, διείσδυσαν γρήγορα στο καζίνο που βρίσκεται σε ένα αγρόκτημα μανιόκας στο Soi Thung Klong στην υποπεριφέρεια Nong Prue.

Η έρευνα προκλήθηκε από ανώνυμες καταγγελίες από ενδιαφερόμενους χωρικούς στην περιοχή Nong Prue. Συνεργαζόμενοι απρόσκοπτα, οι αξιωματικοί σχεδίασαν σχολαστικά την προσέγγισή τους. Καθώς έκλεισαν στο άντρο των τυχερών παιχνιδιών, οι ύποπτοι, απροσδόκητοι, επιχείρησαν να τραπούν σε φυγή. Μερικοί παίκτες πήδηξαν από ψηλές θέσεις, ενώ άλλοι συγκρούστηκαν με κλαδιά δέντρων στην απελπισμένη τους φυγή. Παρά τις προσπάθειές τους, συνελήφθησαν και τα 15 άτομα, 8 άνδρες και 7 γυναίκες.

Μέσα στο αμυδρά φωτισμένο κρησφύγετο, οι παίκτες είχαν βυθιστεί σε ένα παιχνίδι του Σικ Μπο, με τις επευφημίες τους να αντηχούν στο δάσος. Η αστυνομία κατέσχεσε 2,820 μπατ σε μετρητά, μαζί με πίνακες αποτελεσμάτων, εξοπλισμό παιχνιδιού, πιάτα, καλύμματα και ζάρια που χρησιμοποιούνται για τα παράνομα παιχνίδια. Μια κάμερα εγγραφής CCTV χρησίμευσε επίσης ως κρίσιμη απόδειξη.

Οι ύποπτοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για παράνομο τζόγο χωρίς άδεια και για τυχερά παιχνίδια περιουσίας. Τα κατασχεθέντα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων τα είδη παιχνιδιού και μετρητά, υποβλήθηκαν στους ανακριτές για περαιτέρω νομική διαδικασία.

Εγγραφείτε
Άνταμ Τζαντ
Ο κ. Adam Judd είναι ο συνιδιοκτήτης της TPN Media από τον Δεκέμβριο του 2017. Κατάγεται από την Ουάσιγκτον της Αμερικής, αλλά έχει ζήσει επίσης στο Ντάλας, τη Σαρασότα και το Πόρτσμουθ. Το υπόβαθρό του είναι στις λιανικές πωλήσεις, το ανθρώπινο δυναμικό και τη διαχείριση λειτουργιών και έχει γράψει για ειδήσεις και την Ταϊλάνδη εδώ και πολλά χρόνια. Ζει στην Πατάγια για περισσότερα από εννέα χρόνια ως κάτοικος πλήρους απασχόλησης, είναι γνωστός τοπικά και επισκέπτεται τη χώρα ως τακτικός επισκέπτης για πάνω από μια δεκαετία. Μπορείτε να βρείτε τα πλήρη στοιχεία επικοινωνίας του, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας του γραφείου, στη σελίδα Επικοινωνήστε μαζί μας παρακάτω. Ιστορίες στείλτε e-mail στο Editor@ThePattayanews.com Σχετικά με εμάς: https://thepattayanews.com/about-us/ Επικοινωνήστε μαζί μας: https://thepattayanews.com/contact-us/