Επιχείρηση της αστυνομίας της Ταϊλάνδης «Δεν υπάρχει χώρος για ναρκωτικά» Καθαρό 22,387 συλλήψεις και κατασχέσεις αξίας 339 εκατομμυρίων μπατ

Εθνικός-

Στις 4 Απριλίου 2024, η Πολ. Ο υποστράτηγος Sarayut Sa-nguanphokai, ο Διοικητής της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 4, και οι αρμόδιοι αξιωματικοί πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με την επιχείρηση «Χωρίς θέση για ναρκωτικά» για την εξάλειψη της διακίνησης ναρκωτικών στη βορειοανατολική Ταϊλάνδη.

Η Η επιχείρηση No Place for Drugs είχε ως στόχο την καταστολή τοπικών εμπόρων ναρκωτικών και δικτύων ναρκωτικών σε 87 τοποθεσίες με προληπτική επιχείρηση από 19 αστυνομικά τμήματα. Η αστυνομία εκδόθηκε για να ερευνήσει, να εντοπίσει και να συλλάβει καταζητούμενους εγκληματίες και τοπικούς εμπόρους ναρκωτικών.

Ως αποτέλεσμα, οι αστυνομικοί της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 4 συνέλαβαν περισσότερα από 22,387 άτομα από 22,287 υποθέσεις και κατέσχεσαν 17 εκατομμύρια χάπια αμφεταμίνης, 59 κιλά ηρωίνης και 6.8 κιλά μεθαμφεταμίνης, από την 1η Οκτωβρίου 2023 έως τις 31 Μαρτίου 2024. Η συνολική αξία των παράνομων ουσιών και περιουσιακών στοιχείων υπολογίστηκε σε 339 εκατομμύρια μπατ.


Σύμφωνα με τον Πολ. Υποστράτηγος Sarayut, η επιχείρηση No Place for Drugs επρόκειτο να εξαλείψει παράνομες ουσίες κατά μήκος των συνόρων της Ταϊλάνδης και αναφέρθηκαν περιοχές ανά παραγγελία του πρωθυπουργού της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin και του Pol. Στρατηγός Kittirat Phanphet, ο εν ενεργεία γενικός επίτροπος της Βασιλικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες υπό την εποπτεία της Επαρχιακής Αστυνομικής Περιφέρειας 4 θα αύξαναν την ένταση της αντιμετώπισης της διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή, δήλωσε ο Πολ. Αντιστράτηγος Σαράουτ.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.