Van που κουβαλούσε στρατεύσιμους του Ναυτικού Sattahip έπεσε σε φορτηγό με ρυμουλκούμενο, σκοτώνοντας 2 και τραυματίζοντας 13

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

Chachoengsao -

Ένα φορτηγό που μετέφερε μια μεγάλη ομάδα στρατευσίμων του ναυτικού Sattahip που ταξίδευαν πίσω στη γενέτειρά τους για το Songkran έπεσε πάνω σε ένα τρέιλερ, σκοτώνοντας δύο αξιωματικούς και τραυματίζοντας περισσότερους από 13 άλλους.

Η τραγωδία έλαβε χώρα στις 4 Απριλίου 2024, στον αυτοκινητόδρομο 304 στην περιοχή Phanom Sarakham, στην επαρχία Chachoengsao. Η αστυνομία και τα σωστικά συνεργεία ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα γύρω στις 4:30 τα ξημερώματα και έσπευσαν στο σημείο.

Κατά την άφιξή τους, οι αρχές βρήκαν ένα λευκό βαν αναποδογυρισμένο στη μέση του δρόμου. Περίπου 10 επιβάτες πετάχτηκαν έξω από το όχημα. Τρεις από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά.

Αναφέρθηκε ότι το φορτηγό ταξίδευε από τη Ναυτική Βάση Sattahip στην επαρχία Chonburi προς την επαρχία Nong Bua Lamphu από την καταγωγή των στρατευσίμων. Στη συνέχεια, το βαν έπεσε πάνω σε ένα 18τροχο τρέιλερ. Ο οδηγός του τρέιλερ δεν τραυματίστηκε.

Τα σωστικά συνεργεία μετέφεραν τους τραυματίες σε κοντινά νοσοκομεία. Δύο από τους στρατεύσιμους, τα ονόματα των οποίων δεν έγιναν γνωστά στα μέσα ενημέρωσης, διαπιστώθηκε ο θάνατος, ένας στον τόπο του ατυχήματος και ένας στο νοσοκομείο. Οι υπόλοιποι 13 επιβάτες νοσηλεύονταν με διάφορους τραυματισμούς μέχρι την ώρα του Τύπου.

Η αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τα αίτια του ατυχήματος, αλλά αυτή τη στιγμή εικάζει ότι ο οδηγός του βαν μπορεί να αποκοιμήθηκε στο τιμόνι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Thairath

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Έχετε μια γενική συμβουλή ειδήσεων, δελτίο τύπου, ερώτηση, σχόλιο κ.λπ.; Δεν μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις SEO. Στείλτε μας email στο Tips@ThePattayanews.com

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.