Απατεώνας μοναχός συνελήφθη στην Πατάγια για πώληση παράνομων ναρκωτικών, ισχυρίζεται ότι έχει Ghost Guardian

Πατάγια -

Ένας μοναχός στην Πατάγια συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, 4 Απριλίου, για πώληση παράνομων ναρκωτικών. Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι είχε έναν «κηδεμόνα παιδιού-φάντασμα» που τον προειδοποίησε ότι ήταν μια παγίδα της αστυνομίας, αλλά αγνόησε την προειδοποίηση, με αποτέλεσμα τη σύλληψή του.

Η αστυνομία της Pattaya έλαβε πληροφορίες ότι ο Luang Phi Thong, ή Ajarn Thong, μοναχός από έναν ναό στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi, πουλούσε κρυφά παράνομα ναρκωτικά σε εφήβους τη νύχτα. Σχεδίασαν λοιπόν μια μυστική επιχείρηση, στέλνοντας έναν μυστικό πράκτορα με 500 μπατ να αγοράσει 10 χάπια μεθαμφεταμίνης από τον μοναχό. Ο πράκτορας συμφώνησε να συναντηθεί με τον μοναχό πίσω από το κρεματόριο του ναού.

Όταν ήρθε η ώρα, ο Luang Phi Thong βγήκε από το σπίτι του μοναχού του και έδωσε 10 χάπια μεθαμφεταμίνης στον πράκτορα. Μόλις ολοκληρώθηκε η συναλλαγή, οι αστυνομικοί που κρύβονταν γύρω από τον ναό αποκαλύφθηκαν και συνέλαβαν αμέσως τον μοναχό.

Η αστυνομία έψαξε τη ρόμπα του Luang Phi Thong και βρήκε τα μετρητά που χρησιμοποιήθηκαν για την επιχείρηση τσίμπημα. Στο δεξί του χέρι κρατούσε το τηλέφωνο που χρησιμοποιήθηκε για τη διευθέτηση της διαπραγμάτευσης ναρκωτικών και στο αριστερό κρατούσε μια μπλε τσάντα με φερμουάρ που περιείχε 115 χάπια μεθαμφεταμίνης και 17.07 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στη συνέχεια, η αστυνομία ερεύνησε την καμπίνα μοναχών του Λουάνγκ Πι Θονγκ και βρήκε σύνεργα ναρκωτικών, μια ψηφιακή ζυγαριά και ένα σημειωματάριο που περιείχε τα ονόματα των πελατών.

Στη συνέχεια ο μοναχός οδηγήθηκε στην αίθουσα συνελεύσεων για να τον διώξει ο ηγούμενος από το μοναχισμό. Στη συνέχεια, η αστυνομία τον μετέφερε στο αστυνομικό τμήμα του Μπανγκλαμούνγκ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το πραγματικό όνομα του Luang Phi Thong ήταν ο κύριος Nares (αποκαλύφθηκε το επίθετο), ένας 33χρονος κάτοικος της επαρχίας Chonburi. Σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε ότι είχε χειροτονηθεί μοναχός στο ναό για περίπου δύο χρόνια. Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν είχε τίποτα να κάνει, γι' αυτό έκανε ο ίδιος ναρκωτικά και πουλούσε μερικά σε γνωστούς του. Την ημέρα λειτουργούσε ως κανονικός μοναχός.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, ο κ. Nares υποστήριξε επίσης ότι είχε ένα «Kuman Thong» (παιδί πνεύμα) που ονομαζόταν Ai Long, το οποίο είχε μεγαλώσει από παιδί. Είπε ότι εμφανίστηκε αυτός ο φύλακας φάντασμα και του ψιθύρισε στο αυτί: «Πατέρα, μη βγαίνεις έξω!» εις διπλούν. Υπήρχαν και σκυλιά που ούρλιαζαν, αλλά αγνόησε εντελώς και την προειδοποίηση και το ουρλιαχτό και κατέβηκε να παραδώσει τα ναρκωτικά στον πράκτορα. Στη συνέχεια συνελήφθη.

Η αστυνομία απήγγειλε κατηγορίες στον κ. Νάρες για παραβάσεις των ναρκωτικών. Δεν έκαναν κανένα σχόλιο για τους υπερφυσικούς ισχυρισμούς του υπόπτου.

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.