Ο πρώην φίλος του επιβάτη επιτίθεται κατά λάθος στον οδηγό Pattaya Bolt

Πατάγια -

Ένας Ταϊλανδός επιτέθηκε κατά λάθος σε έναν οδηγό Bolt στην Πατάγια, νομίζοντας ότι ο οδηγός ήταν ο νέος φίλος της πρώην κοπέλας του.

Την Πέμπτη, 4 Απριλίου 2024, ο κ. Pairat Songsod, ένας 40χρονος οδηγός Bolt, υπέβαλε καταγγελία στον Pol. Υπολοχαγός Phuttharak Sonkhamhan, Αναπληρωτής Επιθεωρητής Έρευνας στο Αστυνομικό Τμήμα της Πατάγια, μετά από επίθεση από τον πρώην φίλο της γυναίκας συνεπιβάτη του, την κα Kulrat (το οικογενειακό της όνομα) 24.

Σύμφωνα με τον κ. Pairat, είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν ακόμα σε λειτουργία, σε ένα μπαρ στην οδό Chaiyapruek 1, περιμένοντας να παραλάβει την κυρία Kulrat, τη συνεπιβάτη του, την οποία δεν είχε ξανασυναντήσει και που είχε κλείσει μια βόλτα στο εφαρμογή Bolt για κινητά την ημέρα του συμβάντος. Ωστόσο, καθώς η νεαρή έμπαινε στο αυτοκίνητο, ένας νεαρός άνδρας άγνωστος άνοιξε ξαφνικά την πόρτα και άρχισε να χτυπά την κυρία Kulrat..

Νιώθοντας ανησυχία για τη γυναίκα, ο κ. Pairat κλείδωσε τις πόρτες του αυτοκινήτου του για ασφάλεια. Ωστόσο, αυτό εξόργισε τον δράστη, ο οποίος λανθασμένα θεώρησε ότι ο κύριος Pairat ήταν ο νέος φίλος της κυρίας Kulrat, σύμφωνα με τη γυναίκα. Στη συνέχεια, ο δράστης έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου με κράνος και στη συνέχεια απείλησε τον κ. Pairat με μια αιχμηρή σιδερένια ράβδο. Φοβούμενος για την ασφάλειά του, ο κ. Pairat απομακρύνθηκε με ταχύτητα από το σημείο και υπέβαλε αναφορά στην αστυνομία.

Σύμφωνα με την κυρία Kulrat, ο δράστης ήταν ο πρώην φίλος της. Είχαν χωρίσει από τη δίχρονη σχέση τους πριν από δύο μήνες, αλλά ο πρώην φίλος την καταδίωκε και την παρενοχλούσε. Η κυρία Kulrat είχε ήδη καταθέσει καταγγελία εναντίον του μια φορά στο παρελθόν.

Πολ. Ο υπολοχαγός Phuttharak εξετάζει πλάνα CCTV από την περιοχή για να εντοπίσει και να συλλάβει τον δράστη. Ούτε η κυρία Kulrat ούτε ο κύριος Pairat τραυματίστηκαν.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.