Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης εξασφαλίζει μέτρα ασφαλείας για το Φεστιβάλ Songkran 2024 με τη γραμμή επικοινωνίας 1155 και την εφαρμογή "Tourist Police i lert u"

Εθνικός-

Στις 3 Απριλίου 2024, η Πολ. Ο υποστράτηγος Saksira Phueakam, ο διοικητής της τουριστικής αστυνομίας της Ταϊλάνδης και οι σχετικές υπηρεσίες πραγματοποίησαν συνέντευξη Τύπου σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας για τους τουρίστες κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Songkran 2024.

Σύμφωνα με τον Πολ. Ο υποστράτηγος Saksira, ο πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης Srettha Thavisin εξέδωσε εντολή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες να διευκολύνουν και να παρακολουθούν την ασφάλεια των ανθρώπων και των τουριστών κατά τη διάρκεια των διακοπών Songkran. Η τουριστική αστυνομία έλαβε πολιτική συντονισμού με αρμόδιους φορείς για την παροχή βοήθειας στους τουρίστες μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1155 και της εφαρμογής «Tourist Police i lert u» ως Υπηρεσία One-Stop.

Η τουριστική αστυνομία της Ταϊλάνδης σε όλη τη χώρα ήταν καλά προετοιμασμένη και ανέπτυξε οχήματα, συσκευές και νέες τεχνολογίες για να διευκολύνει και να παρακολουθεί την ασφάλεια των τουριστών, ειδικά σε 86 καθορισμένες περιοχές για εκδηλώσεις Songkran στην Ταϊλάνδη, σύμφωνα με τον Pol. Αντιστράτηγος Σακσιρά.

Επιπλέον, το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης δημιούργησε ένα τηλεφωνικό κέντρο μέσω της τηλεφωνικής γραμμής 1155 συνδεδεμένο με άλλες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης όπως το 191 και το 1669 για να λαμβάνει επείγουσες αναφορές 24/7 στα ταϊλανδικά, αγγλικά, ρωσικά, κινέζικα, κορεάτικα και ιαπωνικά, είπε ο Pol. Αντιστράτηγος Σακσιρά.

Πολ. Ο υποστράτηγος Saksira πρόσθεσε επίσης ότι το Γραφείο Τουριστικής Αστυνομίας της Ταϊλάνδης διοργάνωσε ένα έργο Ισχυρής Τουριστικής Κοινότητας (STC) σε 33 μέρη σε όλη την Ταϊλάνδη, συμπεριλαμβανομένων των Khao San Road, Bangkok, Bangla Walking Street, Phuket, Walking Street, Pattaya και άλλων τουριστικών αξιοθέατων.

Το STC ενσωματώθηκε με τον ιδιωτικό, τον δημόσιο και τον πολιτικό τομέα για την επιβολή μέτρων ασφαλείας για τους τουρίστες, δημιουργώντας περισσότερους από 1,611 εθελοντές τουριστικής αστυνομίας από υπαλλήλους σε διάφορα καταστήματα όπως ψιλικατζίδικα, χώρους διασκέδασης, ξενοδοχεία και άλλα, σημείωσε ο Pol. Αντιστράτηγος Σακσιρά.

Εγγραφείτε
Kittisak Phalaharn
Ο Kittisak έχει πάθος για τις εξορμήσεις όσο σκληρές κι αν είναι, θα ταξιδεύει με περιπετειώδες στυλ. Όσο για τα ενδιαφέροντά του για τη φαντασία, τα αστυνομικά είδη στα μυθιστορήματα και τα βιβλία αθλητικής επιστήμης είναι κομμάτια της ψυχής του. Εργάζεται για την Pattaya News ως ο τελευταίος συγγραφέας.