Δύο αυτοκίνητα συγκρούονται στην οδό Pattaya, οι οδηγοί εξαφανίζονται μυστηριωδώς

Πατάγια -

Η αστυνομία της Πατάγια αναζητά δύο οδηγούς που προφανώς συγκρούστηκαν κατά λάθος με τα αυτοκίνητά τους και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς από τον τόπο του ατυχήματος νωρίς το πρωί της Τετάρτης, 3 Απριλίου 2024.

Περίπου στις 00:16 π.μ., οι διασώστες Sawang Boriboon έλαβαν αναφορές για τροχαίο ατύχημα στο λόφο Bang Dej, κοντά στη δεξαμενή Map Prachan στην υποπεριοχή Nongprue, στην περιοχή Banglamung, στην επαρχία Chonburi. Συνεργάστηκαν με την αστυνομία της Πατάγια και έσπευσαν στο σημείο.

Κατά την άφιξή τους, οι διασώστες και η αστυνομία βρήκαν ένα μαύρο Toyota Yaris που είχε προσκρούσει σε δέντρο και προσγειώθηκε στην άκρη του δρόμου. Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρές ζημιές. Σημάδια σύγκρουσης υπήρχαν και στο πίσω μέρος του οχήματος.

Δίπλα στο Yaris βρέθηκε ένα μαύρο Chevrolet Captiva. Το Captiva, που πιστεύεται ότι ήταν το αυτοκίνητο που οδήγησε στο πίσω μέρος του Yaris, υπέστη επίσης σοβαρές ζημιές. Ωστόσο, οι αρχές έμειναν σαστισμένες γιατί δεν υπήρχε κανείς στο σημείο. Και οι δύο οδηγοί είχαν εξαφανιστεί, αφήνοντας μόνο τα κατεστραμμένα οχήματά τους.

Ένας μάρτυρας, ο 21χρονος κ. Suphakrit Asipong, είπε στο The Pattaya News ότι είδε ένα τροποποιημένο φορτηγό να φτάνει και να παίρνει έναν από τους οδηγούς από το σημείο. Το άτομο που επέβαινε στο φορτηγό φέρεται να πήρε όλα τα έγγραφα από το αυτοκίνητο πριν φύγει. Ο κ. Σουφακρίτ δεν είδε τον οδηγό του άλλου αυτοκινήτου πριν καλέσει την αστυνομία.

Οι αρχές ελέγχουν τις ταξινομήσεις των οχημάτων για να εντοπίσουν τους ιδιοκτήτες και να διερευνήσουν τα αίτια του ατυχήματος.


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο και να λαμβάνετε όλα τα νέα μας με ένα καθημερινό e-mail χωρίς spam Κάντε κλικ εδώ! Ή, εισάγετε το e-mail σας παρακάτω!

Εγγραφείτε
Στόχος Tanakorn
Ο μεταφραστής τοπικών ειδήσεων στο The Pattaya News. Ο Έιμ είναι ένας εικοσιτετράχρονος που σήμερα ζει στην Μπανγκόκ. Ενδιαφερόμενος για την αγγλική μετάφραση, την αφήγηση ιστοριών και την επιχειρηματικότητα, πιστεύει ότι η σκληρή δουλειά είναι απαραίτητο συστατικό κάθε επιτυχίας σε αυτόν τον κόσμο.